jahoor ook deze zondag gaat iedereen wee

jahoor ook deze zondag gaat iedereen weer staan ploegen op het veld en daar ga ik alvast op vooruitblikken.

Civicum - Wit goud
Het enige team dat goed kan hockeyen tegen het team met een veelste hoog kapsones. Zal voor de mannen van HOCO een standaard uitwebsite: verzamelen=nakkie nemen, heen reis=nakkie nemen, teambespreking=nakkie nemen, warmlopen=laatste nakkie voor de website, rust=bijsleutelen,na het 1e biertje=kleine schep poedersuiker en dan als laatste nog op de terugreis het laatste uit het hoekje van de zak scheppen en lekker slapen in de canada goose jas want dekens zijn te goedkoop. ondanks dat simpele winst voor civicum maar wel 2 gebroken benen en 3 gekneusde ribben.
6-1

-2 - anti-hockey
de mannen van de min 2 punten zijn klaar met veel verliezen en spelen de laatste tijd prima, helaas zijn de mannen uit Website laten maken Boxmeer het nog niet zat en gaan weer vol voor de 0 punten zondag. Met hun zeer stabiele 4 mans kom en het lekker naar voren pompen van de ballen zijn zij weer klaar om te verliezen. maarja Website laten maken Deurne blijft Website laten maken Deurne en met de dikke nummer 17 vaalt niet te winnen. toch nog spannende pot!
2-2

Horst- donkeys
de ondertussen dreamteam geworden ploeg van horst zal het opnemen tegen de brakken jonge goden uit eindhoven, niet veel over te zeggen, kan 2 kanten op dus 2 score voorspellingen.
brakke studs= 4-1
fitte studs=2-1

Website laten maken Oirschot-lekkere moeders
Daar gaan ze weer, in de rolls
roys en de range rovers richting de volgende blamage voor mop, korte rokjes aan en LV tasje om zijn de moeders weer klaar om te kijken hoe hun zoons weer pakkies krijgen want winnen vinden ze al heel lang heel moeilijk. de moeders doen hun Website laten maken Best om ze te verWebsite laten maken Leiden maar tevergeefs gaan ze weer zonder punten en waardigheid maat huis.
4-1

de kindercrash-40+kinderen
na het daverende succes van het kinderfeestje vorige week hebben ze hun melkflesjes weer gepakt en zijn weer gaan trainen en willen heel graag van de vaders uit liberty winnen. De mannen van liberty die flink aan het afglijden is en toch beseft dat hockeyen niet voor hun gemaakt is en zeuren op scheids en spelers meer iets voor hun is. Daarom wordt het een enerverende pot want liberty moet handjes tuishoWebsite laten maken Uden anders is het kindermishandeling.
3-2

Website laten maken Wijchen-jonge pups
Website laten maken Wijchen die zeker niet slecht is maar moet oppassen tegen het fenomeen van de 2e seizoenshelft. De jonge pups zijn wakker geworden en maken het iedereen moeilijk, maar na een verassend moeilijke pot tegen Website laten maken Deurne zijn ze extra gebrand om het Website laten maken Wijchen moeilijk te maken om nog mee te draaien in de top. ik zie een spannende pot.
1-3

het was me weer een waar genoegen dus zie jullie volgende week weer!!!!