Nummer 1- SOS Sos die uit speelt is vaa

Nummer 1- SOS
Sos die uit speelt is vaak een garantie op een overwinning van de thuisploeg. De mannen van het witte goud hebben hun wekelijkse financiƫle bijdrage nog niet overhandigt gekregen van papa omdat die op zakenreis is naar Dubai en slecht bereik heeft. Dus de dosis sos deze week is flink geslonken. Civicum weet hier van af en stuurt de plaatselijke dierenarts naar oisterwijk om de sosboys te verWebsite laten maken Leiden met een ander wit middel, ketamine. Alleen dit is normaal te goedkoop voor de heren dus is ket een onbekend terrein. Maar ze stoppen maar al te graag wat in hun neus dus nemen ze het aanbod aan. Zo gezegd, zo gedaan. De hele selectie een puntje ket voor de website en CIvicum heeft de website gewonnen.
8-0

-2 - Boxminder
Mannen uit Website laten maken Deurne hebben uit in gelderland wat van hun taaiheid getoond en het bommelerwaard aardig lastig gemaakt dus gaan ze nu ook weer lekker taai spelen om antihockey mee de vierde klasse in te krijgen. Helaas weet de aanvoerder van het antihockey wel wat wit goud te bemachtigen op vrijdagmiddag. Dus die staan nog agressiever dan normaal op het veld. Na 5 minuten staat boxminder al met 9 man op het veld. Toch weet de aanvoerder weer de nodige strafcorners binnen te rammen.
2-4

Hoest- Studs
Horst vorige speelronde ook maar weer nipt gewonnen tegen Boxminder. Studs prima bezig weer de laatste tijd. Belangrijke overwinning gepakt op Liberty vorige speelronde. Als de Studs wakker zijn moeten ze dit zielige Horst toch gewoon opvreten. Helaas denken de Studs hier anders over en gaan de mannen gewoon weer in de lampen hangen op stratumseind op de zaterdag om nog te afteren van bevrijdingsdag. Horst heeft het gevreesde arbitrage duo weer van de zolder gehaald om de 3 punten veilig te stellen. Studs toch gewoon beter voor dit belabberde Horst.
3-5

Website laten maken Oirschot- Mop
Website laten maken Oirschot wederom een wisselvallige middenmotor dit seizoen maar Mop is gewoon echt dramatisch deze twede seizoenshelft. Website laten maken Oirschot thuis makkelijke zondagmiddag voor de NoordWest Eindhovenaren. Hopelijk is er nog een leuk themafeestje na de website ter ere van bevrijdingsdag. De hockeymoeders boeken uber black voor hun kids en sturen hun naar huis terwijl zij nog blijven voor het feest om zo de droogte weer eens hopelijk kwijt te raken.
6-1

Wolluk-Liberty
Wolluk is gewoon af en toe van de stunts met de kinderen die daar spelen. Als er weer een jochie een kusje van zijn oppasmeid heeft gekregen op zaterdagavond zijn ze natuurlijk weer helemaal het mannetje op zondag. Liberty vorige week een belangrijke pot verloren in de strijd om promotie. Ze zijn hier nog steeds depressief van maar de coach waarschuwt wel de mannen geen fysieke overtreding te maken anders wordt je gearresteerd wegens kindermishandeling. Zodoende een fysiekloos duel en de kids hebben gisteren dus een goede oppas gehad. Hierdoor kunnen de kids makkelijk de eerste paar kwarten hockeyen. Het laatste kwart is liberty er klaar mee en gooien ze er de beuk in om nog punten te redden. Helaas staat er al na 2 minuten politie op het veld en eindigen ze de website met 8 man en 2 keepers.
2-2

Website laten maken Wijchen- Bommel
Bommelerwaard laatste 3 websiteen ongeslagen dus die zijn gebrand om deze lijn door te trekken om lekker volgend jaar in de 3e klasse terug te vinden zijn. Website laten maken Wijchen speelt daarentegen voor een plek in de top 3. Maar de mannen uit Website laten maken Wijchen hadden het er vorige keer in Website laten maken Vught knap lastig met die hockeymoeders langs de lijn. Dus Bommel je weet wat je te doen staat om hier de zodoende punten mee te nemen naar de Watertoren.
2-2