Capelle H1 - Hoeksche Waard H1 Hoeksche

Capelle H1 - Hoeksche Waard H1
Hoeksche Waard trekt het feestje nog een paar weekenden door en neemt voor de laatste potten structureel ├ęchte Van Dobben Kalfsvlees Croquetten mee. Capelle reageert eerst wat onwennig. Wat is een Croquet? Kan je het eten? Na uitleg dat het een ander woord is voor kroket en een duurdere alternatief is op een kroket van de Makro zijn ze om. Daan mag de eerste proeven en hangt dat weekend gelijk een schilderij van Aat van Dobben op. Zijn nieuwe held! Natuurlijk wordt er ook nog een soort van gehockeyd. HW is echter de helft van de selectie verloren in de Skihut en treedt met te weinig man aan. 3-1 voor Capellerelle.

Dopie H1 - Website laten maken Prinsenbeek H1
Dopie heeft na het winstpotje tegen Website laten maken Krimpen ook nog de bierestafette gedragen. Als jonge veulens cirkelden bal-en-co om de stick en werd het plastic vliegensvlug gekanteld. In het laatste kan Dopie overigens nog wel wat training gebruiken aangezien slechts de helft van het bekertje de slokdarm wist te bereiken.

De extra training betekent voor Dopie een voorsprong op Website laten maken Prinsenbeek, wat het ook allemaal geen reet meer interesseert dit jaar. Die kijken liever vooruit naar het komende seizoen, waar ze wederom top 3 gaan spelen en promotie mislopen.

Uitslag 5-1.

Ypenburg H1 - Tempo H1
Zo tegen het einde van het seizoen begint Ypenburg pas ├ęcht fit te raken. Drie kwart van het team kan nu met Frank op de rug 40 squats afwerken. Robert Website laten maken Doornbos bij Tempo kan daarentegen niet eens 1 squat afwerken zonder een blessure op te lopen. teamgenoten moeten hem al maanden elke zondag helpen zijn steunkousen aan te trekken.

De fitheid regeert en Ypenburg sleept er wat puntjes door uit het vuur. 3-2

Feijenoord H1 - Voorne H1
Dit wordt het pareltje van dit weekend. Geen idee of er bondsscheidsrechters opgesteld staan, maar kaarten gaan er sowieso vallen. De ex hoofdklasse speler van Voorne gaat als de brandweer, maar wordt toch meermaals gewisseld door zijn coach. En dat terwijl hij er net lekker inzat. Mede door het wisselbeleid en een handjevol kaarten eindigt de pot onbeslist. 0-0

Website laten maken Gouda H1 - Souburgh H1
Nu de eindexamens erop zitten kan begonnen worden aan het plannen van de eindexamenfeestjes. De moeder van Floris is er maar wat druk mee. Zoonlief moet natuurlijk wel wat strakke klasgenootjes uitnodigen, anders wordt het een lange avond. Bij Souburgh hebben ze ook wel oren naar een mooi feestje en aangezien hockeyen op zondag in de 3e klasse voor niemand een feestje is, lobbyen ze er langs de lijn flink op los. De moeder van Floris ziet de aanvoerder van Souburgh wel zitten en maakt in de rust een proefrondje. Met succes. Uitnodiging in de pocket voor Souburgh. In tegenstelling tot de overwinning, die gaat in de pocket van Website laten maken Gouda.

2-1

Scoop Website laten maken Delft H1 - Website laten maken Krimpen H1
Tot slot een website die eigenlijk niet gespeeld hoeft te worden. 70 minuten ballen met 2 kratjes als beloning en kans dat er gewonnen wordt waardoor we ons misschien handhaven? Linke soep. Website laten maken Krimpen besluit op de A13 een kettingbotsing te veroorzaken en komt collectief niet opdagen. 3 punten in mindering als gevolg, maar daardoor wel definitief de degradatie binnengehengeld. Klasse boys. Scoop maakt goed gebruik van de vrije middag en scrollt indeed af op zoek naar een leuk vakantiebaantje. De zomer komt immers rap dichterbij en die kamer moet ergens van betaald worden!