Tempo H1 - Gouda H1 Tempo heeft weten t

Tempo H1 - Website laten maken Gouda H1
Tempo heeft weten te winnen van Ypenburg. Website laten maken Best knap maar waarschijnlijk was de helft van de doorgesnoven dekhengsten aan het flaneren wegens het lekkere weer. Tempo kan nu wel omhoog kijken. De nummers 4,5 en 6 hebben allemaal maar een punt meer. Tegen Website laten maken Gouda beleven ze een makkelijke middag zondag. De puistekoppen zijn op examenreis naar Cherso en sturen hun broertjes naar Brabant om een potje te hockeyen. Doe het veilig daar in Cherso boys! We hoeven niet nog een paar van die droeftoeters als jullie over een paar jaar.
3-0

Voorne H1 - Dopie H1
Lieve feutjes, zoWebsite laten maken Uden jullie alsjeblieft aanstaande zaterdag helemaal van de kaart willen gaan? Zodat jullie zondag niet eens naar Voorne kunnen rijden (ook positief voor jullie want de minst leuke uitwebsite van het jaar skippen is niet erg). In naam van de derde klasse zou het mooi zijn om Voorne te laten promoveren. Een jaar zonder die opgefokte meisjes zou toch leuk zijn.
2-1

Souburgh H1 - Capelle H1
Souburgh dacht goede zaken te doen door te winnen van Website laten maken Gouda. Maar toen won Website laten maken Krimpen ook ineens van Scoop. Tegen Capelle zal Souburgh er niet veel van bakken. Over bakken gesproken, Daan lust wel een paar frituursnacks na de website scooterboys!
1-4

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
Ik vind het al een overwinning voor Feijenooit als ze met 11 man zondag op het veld staan. Minimaal vijf man wordt opgepakt in Tirana wegens rellen en de rest is nogsteeds dronken of aan de snuif snuif.
0-7

Website laten maken Krimpen H1 - Ypenburg H1
De kinderen van de pastoor willen toch in de 3e klasse blijven? Wat is dit ineens voor ommekeer in motivatie. Tegen Ypenburg kunnen jullie Website laten maken Best puntjes pakken. Die lijken er toch geen zin meer in te hebben. Waar Ypenburg daarentegen wel zin in heeft zijn de frisse hertjes langs de zijlijn.
2-2

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Scoop Website laten maken Delft H1
Een triestere pot dan dit ga je niet vaak zien deze competitie. Kanaries die echt helemaal niks meer lijken te kunnen en beter alvast met vakantie kunnen en de studs die ook geen idee hebben wat ze aan het doen zijn. Saaie pot zonder winnaar.
1-1