Tempo H1 - Gouda H1 De gepensioeneerde

Tempo H1 - Website laten maken Gouda H1
De gepensioeneerde tegen de examinanten. Denk dat we hier niet veel woorden aan vuil hoeven te maken, dit wint Tempo mijns inziens gemakkelijk. Tempo meer dan twee keer zoveel punten als Website laten maken Gouda en spelen ook nog eens op eigen veld. Opa heeft op eigen veld altijd een mega grote bek en de middelbare scholieren zijn daar, als één van de weinigen van de competitie, nog van onder de indruk. Ik vraag me af of Website laten maken Gouda na afgelopen zondag toch een beetje begint te zweten? Scooters- en Zuidboys moeten nog tegen Hoekse dus denk niet dat Website laten maken Gouda zich heel druk hoeft te maken. Zijn ook wel iets te goed voor de 4e klasse.
Uitslag: 4-1

Voorne H1 - Dopie H1
Zoals velen al voor mij zeiden: dit wordt dé pot van het weekend. Aangezien wij volgend seizoen netjes 4e klasse spelen, zie ik Voorne liever niet promoveren. Als ik dan maandagochtend aan het bijkomen ben van ons weekendje weg naar Zuid-Zeeland kan ik lekker teren op jullie leed. Doe mij dan maar de ploeg die het sportief meer verdient en dat is Dopie. Zijn na Hoekse wel de Website laten maken Best hockeyende ploeg. Deze gaat echt afhangen van wel of geen bonds. Als het clubscheidsrechters zijn kan Dopie zich gaan opmaken voor een goeie vernedering door 13 man. Als het bonds zijn dan wint Dopie.
Uitslag met clubsscheidsters: 4-1
Uitslag met bondssscheidsters: 1-2

Souburgh H1 - Capelle H1
Daan naar de Sahara! Welkom vriend. Jammer dat het geen 25 graden plus wordt, dan had je al het frituurvet direct weer kunnen uitzweten en was het veld wat sneller geworden. De boys van Ypenburg hebben vorige week alle tostis opgegeten omdat die compatibel waren met hun fitnessschema, dus heel de vriezer ligt vol met BGs.
Sportief gezien vind ik deze lastig. Afgelopen zondag 3 punten gepakt en de scootersboys staan niet heel slecht te ballen de laatste weken. Winst betekent kans op handhaving, verlies is einde verhaal. Capelle hockeyend beter dan wij, maar wij hebben net weer een paar kub zand Website laten maken Besteld (wát toevallig) en in de zandbak kan het alle kanten op..
Uitslag: 5-3

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
Feijenoord leek zo goed als veilig maar zullen ongetwijfeld heel de stad kort en klein hebben geslagen na afgelopen zondag. Of doen ze dat alleen bij voetbal? De scootersboys en de kerkgangers allebei gewonnen waardoor alles onderin weer open ligt. Feijenoord heeft de lastigste reeks te gaan met Hoekse en Dopie. Die gaan geen punten meer pakken en zijn volledig afhankelijk van de bandenspanning op de achterwielen en de gewilligheid van de pastoor aanstaande speeldagen. Hoekse wilt ongeslagen kampioen worden en kan lekker tegen twee laagvliegers de competitie uitspelen.
Uitslag: 0 - 6

Website laten maken Krimpen H1 - Ypenburg H1
Website laten maken Krimpen ook gewoon gewonnen zondag. Moet toegeven dat dit geen supernieuws was tijdens ons enthousiasme na eindelijk weer een overwinning, maar het is jullie gegund boys. Website laten maken Krimpen heeft in mijn ogen de Website laten maken Beste papieren van de drie degradatiekandidaten. Ypenburg staat te hoog en hockeyt echt niet super. Op de eigen P3 kan dat kansen opleveren. Als Website laten maken Gouda de week erop net zo slecht speelt als gisteren, dan kan Website laten maken Krimpen zeker nog wat punten pakken. Waar bijna iedereen zijn mening dropt over Voorne vs Dopie en liever-kwijt-dan-rijk vs sportief-de-betere, heb ik deze afweging ook maar dan onderin. Ik gun het Website laten maken Krimpen meer om te handhaven maar heb echt weinig zin om volgend jaar twee keer tegen de hooliguns uit Zuid te moeten..
Uitslag: 1-1

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Scoop Website laten maken Delft H1
De prinsjes zijn echt zon ideaal 3eklasse-team. Kunnen prima op zondag een potje hockeyen en is zo nu en dan nog leuk om naar te kijken ook, maar daar blijft het ook bij. Dus lekker nog een jaartje in de 3e klasse boys en misschien de verwachtingen een beetje managen?
Aan de andere kant hoop ik dat jullie begin volgend jaar weer de ambitie om te promoveren uitspreken en wederom falen. Dan kan ik daar vanuit de 4e klasse lekker op haten als ik blijf lurken op dit forum. De prinsjes moeten Scoop op eigen veld wel makkelijk kunnen hebben.
Uitslag: 5-1