Tempo H1 - Gouda H1 Als ik Tempo op mij

Tempo H1 - Website laten maken Gouda H1
Als ik Tempo op mijn beeldscherm zie staan, moet ik altijd terugdenken aan de tijd dat Tempo 34 nog in de 3e klasse zat en het nummer Tempo dé hit van het moment was. Een van de memorabele momenten uit mijn 3e klasse carrière waar ik nog vaak aan terug zal denken. Iets waar ik niet vaak aan terug zal denken is een uitpotje bij Tempo uit BOZ. Wat een tering eind. Voor Website laten maken Gouda komt het overigens goed uit. Ze hebben een vlucht naar Lloret geboekt vanaf Antwerpen en rijden zondagmiddag na de pot in één keer door. De pot tegen Tempo zelf lijkt nergens op. De jongens die meerijden in de Volvo van de moeder van Floris tikken op de achterbank gezamenlijk een flesje ELPICU weg en raken geen pepernoot.

4-0.

Voorne H1 - Dopie H1
Heel het 3e klasse forum hoopt dat Voorne promoveert. Ik sluit me hierbij aan, hoop van harte dat dat schijteiland promoveert, zijn we daar vanaf. Dopie daarentegen prima team en hockeyend eigenlijk beter dan Voorne. Jammer dat de samenstelling van het team vaker wisselt dan de stemming van menig vrouwelijk collega op kantoor. Anders waren ze allang gepromoveerd.

Ik hou het op een 2-4 voor Dopie. Niet de uitkomst waar we op hopen, maar wel de realiteit. Voorne is gewoon een matig team en hebben (ondanks dat we het allemaal willen) niks in de 2e klasse te zoeken.

Souburgh H1 - Capelle H1
Zou mij niets verbazen als Souburgh hier punten pakt. Capelle 2e seizoenshelft nog niet helemaal wat het kan zijn. Als dat team bij elkaar blijft geef ik ze volgend jaar een goeie kans op bovenin meedraaien. Verder laat ik een grap over frituurartikelen deze week achterwegen, zodat Daan zich een keer niet zit op te vreten achter zijn pc (geestig woordgebruik).

Ik denk veel doelpunten, nipt in het voordeel van Souburgh 5-4.

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
Hier zit niemand bij Feijenoord op te wachten. HW is gewoonweg een klasse apart voor de onderste 4 uit deze poule. Ik zou flink in elkaars gezicht gaan hoesten op de training deze week zodat men zich collectief ziek kan melden voor a.s. zondag. Komt voor de trainer goed uit, die kan zijn vrije middag Website laten maken Besteden op het complex van Website laten maken Prinsenbeek. Kijken welk materiaal hij volgend jaar tot zijn beschikking heeft.

0-3 reglementaire overwinning voor HW.

Website laten maken Krimpen H1 - Ypenburg H1
Ypenburg op bezoek op onze zandvlakte. Gezellig boys! Jullie zijn ondertussen wel gewend aan het zand. Met al die zon afgelopen weken is het Scheveningse strand al veelvuldig bezocht. Uiteraard met ontbloot bovenlijf om die blonde mokkels uit Duindorp helemaal gek te draaien. Ons Dames 1 doet hier maar wat graag aan mee. Slakkensporen te over langs de zijlijn.

Hockey doet er voor ons al het hele seizoen niet toe, zondag ook niet. Misschien gaan we wel een potje kaarten. Mocht er wel gehockeyd worden; 2-4

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Scoop Website laten maken Delft H1
Ik verwacht dat Scoop net iets liever wilt winnen dan Website laten maken Prinsenbeek. Website laten maken Prinsenbeek alleen net iets beter in het hockeyspelletje. Zal qua uitslag niet ver uit elkaar liggen: 3-2