Tempo H1 - Gouda H1 De kaasboys zaten t

Tempo H1 - Website laten maken Gouda H1
De kaasboys zaten toch nog wat te diep in de boeken zondag en verloren zowaar bij de scooterboys. Hopelijk zijn de examenresultaten beter dan deze uitslag...
Opa en co wisten bij Frank punten op te halen. Blijkbaar hadden de brede boys van Ypenburg deze alleen op de sleutels van hun vinexwoningen liggen.
Ik denk dat Tempo dit weekend de punten thuis gaat hoWebsite laten maken Uden, zeker bij clubscheidsrechters. Voor Website laten maken Gouda zit er niks anders op dan zo snel mogelijk richting Cherso te vertrekken. De Robert Website laten maken Doornbos look a like is content.
3-1

Voorne H1 - Dopie H1
Vele al voor mij, maar laten we hopen dat Voorne deze website volledig naar zich toe laat fluiten door de clubscheidsrechters. Houdoe en tot ziens voor de woonwagenkamp bewoners. Geniet van een jaartje alles verliezen in de 2e klasse.
De feuten van Dopie brengen gezelligheid in de poule. Helaas deze ronde geen punten, wel een koud kratje. Of misschien toch een kannetje?
4-1 door 2 strafballen voor Voorne

Souburgh H1 - Capelle H1
De scooterboys dachten er bijna te zijn na de winst op Website laten maken Gouda. Bij Website laten maken Krimpen zijn ze blij dat Souburgh ook gewonnen heeft en de refos dus kans blijven hoWebsite laten maken Uden op die fel begeerde laatste plek.
Thuis tegen Capelle wordt het ploegen op de sahara. Daan ligt liever op een strandbedje en zal met name vlakbij de dug out te vinden zijn. Ook zonder hem moeten dit drie punten zijn voor de ventjes uit het blauwe hokje.
1-5

Feijenoord H1 - Hoeksche Waard H1
De helft van de tokkies uit zuid zal meerdere nachten in een Albaanse cel moeten doorbrengen en dus komt Feijenoord met te weinig spelers opdagen. Gelukkig lopen er genoeg mafklappers in de omgeving rond die Website laten maken Best een websiteje een stick willen vasthoWebsite laten maken Uden. De Hoeksche gaat op de automatische piloot richting de volle buit en laat vast wat jeugd ruiken aan het grote werk.
0-8

Website laten maken Krimpen H1 - Ypenburg H1
De refos waren zondag goddelijk gezegend en wisten zowaar een driepunter neer te zetten. De kruisvaart gaat verder, met de laatste speelronde op de betonbak. Frank raakt in het eerste kwart al over zn toeren en pakt een kaartje. Vele spelers zullen, aan beide kanten, nog volgen. De neus van Website laten maken Krimpen schittert door afwezigheid in verband met een schorsing.
2-1

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Scoop Website laten maken Delft H1
De Prinsjes zijn met hun hoofd al bij de nieuwe trainer. Jawel, meneer de trainer gaat aan zn zachte G werken. Wat een transfer!
Tegen de nepstWebsite laten maken Udenten zal het lastig zat worden. Deze zijn uit op eerherstel na de beschamende nederlaag tegen de refos.
Gelijkspelletje maar doen?
2-2

Geniet ervan, het einde van het seizoen is nu echt in zicht!