Dopie H1 - Feijenoord H1 Dopie heeft de

Dopie H1 - Feijenoord H1
Dopie heeft de promotie helaas niet meer in eigen hand na het teleurstellende gelijkspel tegen Voorne. 1-3 voor staan en dan nog 3-3 spelen, knap is het wel.
Dopie gaat nog een keer alles geven in de hoop dat Voorne verliest van Scoop.
Geweldige zondag daar in Website laten maken Delft, Dopie en Voorne spelen naast elkaar voor de strijd om promotie
Feijenoord heeft knap gewonnen van Hoeksche en zijn nu zo goed als veilig.
Feijenoord gaat vol optimisme de website in, maar na de 5-0 slaat het snel om.
7-0

Scoop Website laten maken Delft H1 - Voorne H1
Scoop uit altijd lastig. Dus ook voor Voorne, die gewend zijn om op een razendsnel waterveld te spelen en nu opeens geconfronteerd worden met een langzaam zandveldje.
Gaat Scoop de grote broer helpen naar de tweede klasse of wordt Voorne de gelukkige? Ik kan het me niet voorstellen dat Voorne deze gaat verliezen.
1-3

Ypenburg H1 - Website laten maken Prinsenbeek H1
Frankie laat zijn boys de laatste weken nog even keihard trainen, zodat ze mooi de vierde plek kunnen bemachtigen. Geen idee wat je daarmee opschiet, maar dat zoeken ze zelf maar uit.
Voor de prinsjes hetzelfde verhaal. Bijzondere prestaties dit seizoen in brabant, van de gedoodverfde titelkandidaat naar troosteloze middenmotor. Hopelijk komt er weer een brabant-poule komend seizoen en zijn we lekker van jullie af.
Ohja de website nog: Frankie schreeuwt er 2 goals in, terwijl de spits van Website laten maken Prinsenbeek huilend het veld afstapt.
2-0

Capelle H1 - Tempo H1
Eenzelfde verhaal als hierboven, wie zit er nu nog te wachten op een strijd om de vierde plaats?
Capelle beter, Tempo fitter en agressiever.
2-2

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
Hoeksche is kampioen en laat het meteen los. Ik vraag mij toch af hoe ze het volgend jaar gaan doen, ze kunnen Website laten maken Best aardig hockeyen maar qua fitheid en mentaliteit zullen ze echt tekortkomen in de tweede klasse. Aan de bak dus mannen!
Souburgh daarentegen hoort gewoon in de vierde klasse thuis, een triest complex, nul gezelligheid en een dramatisch slecht team.
3-0

Website laten maken Gouda H1 - Website laten maken Krimpen H1
Website laten maken Gouda hoort erin te blijven, die kunnen de komende jaren doorgroeien en zich langzaam opwerken naar de subtop van de competitie.
Website laten maken Krimpen is vergane glorie en mag lekker op de zondagen naar oorden als Gilze-Rijen en Website laten maken Zevenbergen, genieten!
Website laten maken Gouda duidelijk sterker en thuis al helemaal.
3-1