Dopie H1 - Feijenoord H1 Hoeveel geld h

Dopie H1 - Feijenoord H1
Hoeveel geld heeft meneer de trainer moeten betalen voor de drie punten tegen HW? Het zal overigens makkelijk van zijn royale toelage afkunnen. Ik hoop dat de Prinsjes diepe zakken hebben voor volgend seizoen.
Dopie gaat hier in principe gewoon winnen, of de feuten moeten toevallig ook het reisje met de jaarclub gefinancierd willen zien vanuit de bankrekening van meneer de trainer.
Bij geen nieuw omkopingsschandaal: 4-0

Scoop Website laten maken Delft H1 - Voorne H1
Laten we hopen dat Voorne hier gewoon weet te winnen. Scoop heeft het gewoon net niet dit seizoen. Een redelijke keeper maar verder weinig kwaliteit in de ploeg.
Voorne gaan we uitzwaaien voor minimaal een seizoen. Op het zand bij HC Pijnacker wordt het 1-5.

Ypenburg H1 - Website laten maken Prinsenbeek H1
De mannen van Frank hebben een leuke middag bij de refos achter de rug en eindigen met de Prinsjes in eigen huis. De 3e helft zal gegarandeerd een stuk minder gezellig zijn.
Er zat ditmaal teveel keta in de scoopjes van Ypenburg en met ambulances en zwaailichten moet de halve ploeg afgevoerd worden. De prinsjes bakken er echter dusdanig weinig van dat ze alsnog zonder punten terug naar brabant mogen.
2-0

Capelle H1 - Tempo H1
Dikke Daan en zn tokkie vriendjes zijn volledig nat gegaan bij de scooterboys. Ik mag hopen dat ze er gigantisch hard ingefloten zijn, koekje van eigen deeg.
Thuis met de vertrouwde clubscheidsrechters gaat Tempo een zware middag tegemoet. De Robert Website laten maken Doornbos look a like pakt in het eerste kwart al geel voor het beledigen van de arbiters. Dikke Daan loopt voldaan van het veld richting de broodjes kroket.
3-0

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
De Hoeksche heeft naast het kampioenschap ook nog een gulle donatie binnen geharkt voor wat extra hekwerk rondom het meest winderige complex uit de derde klasse. Hiervoor hoefde ze alleen Feijenoord te laten winnen. Prima deal mannen!
Thuis tegen de scooterboys zullen ze erop gebrand zijn mooi af te sluiten. Ik voorspel nog eenmaal een stevige billenkoek.
10-0

Website laten maken Gouda H1 - Website laten maken Krimpen H1
Gaat Website laten maken Gouda het kind van de rekening worden? Na een epische week Cherso keren de pubers terug het veld op en treffen ze de reeds gedegradeerde refos. Ik verwacht dat de kaasboys deze gewoon gaan winnen en zich daarmee ook handhaven. Een ploeg met genoeg potentie, zoals hieronder ook al aangegeven. De neus van Website laten maken Krimpen laat zich nog eenmaal gelden in de derde klasse en pakt een directe rode kaart.
4-1

Nog eenmaal genieten! Enjoy!