Welk team was de verassing van het seizo

Welk team was de verassing van het seizoen?
Scoop heeft mij toch wel aardig verrast. Als je van ons weet te verliezen dan heb je echt wat uit te leggen.

Welk team heeft onder gepresteerd dit seizoen?
Website laten maken Krimpen. Echt ongekend sneu wat deze gasten op de mat hebben laten zien. Je zou zeggen dat na zon treurig seizoen het team uit elkaar valt. Maar nee, volgend jaar gewoon meer met hetzelfde kansloze elftal de mat op. Wat een ellende.

Waar was dit seizoen de Website laten maken Beste derde helft?
De 3e helft bij Tempo BOZ was er wel een voor in de boeken. De DJ met zijn apparatuur afkomstig uit het plaatselijke streekmuseum en zijn roadie die rechtstreeks uit that 70s show gewandeld kwam. Bleek hij zich achteraf ook nog eens een week vergist te hebben en er dus op de verkeerde dag te staan. Vermoed dat hij de week erop niet terug hoefde te komen want hij kon er geen kont van. Wel gelachen, niet ge.....

Wie zijn de Website laten maken Beste spelers van dit seizoen?
De Engels sprekende centrale verdediger bij Scoop vond ik goed. Verder de lange darm bij HW en de nummer 2 van Website laten maken Gouda.

Wie zijn de slechtste spelers van dit seizoen?
Nummer 6 van Voorne en nummer 9 van Website laten maken Gouda. Niet per se vanwege het hockey maar als je in de 3e klasse jezelf zo sneu (in gedrag) op een hockeyveld durft te vertonen, kun je beter gaan voetballen. Hockeyend gezien wordt de top 5 gevuld door mijn teamgenoten. Stuk voor stuk vuilniszakken.

Welk team had de Website laten maken Beste en de slechtste keeper?
Website laten maken Beste keeper stond denk ik ook bij Scoop onder de lat. De slechtste bij Souburgh.

Welke coach roepen we uit tot grootste clown van de 3e klasse?
Iedereen noemt Frank, maar die bij Tempo is ook een opperclown. Verder is een coach in de 3e klasse een loterij. Bij 80% is het money down the drain.

Waar waren de lekkerste wijven te vinden langs de lijn?
Zondag bij Website laten maken Gouda wel wat parels zien lopen. Bleek achteraf om meisjes b1 te gaan dus die kan ik natuurlijk officieel niet noemen. Daarom ga ik veiligheidshalve voor onze eigen gleufdieren.

Prettige zomer heren. Laat je niet gek maken en begin bijtijds met trainen.