Dan ga ik mezelf toch nog even wagen aan

Dan ga ik mezelf toch nog even wagen aan een stukje.

Welk team was de verassing van het seizoen?

Verassing van het seizoen toch echt Website laten maken Krimpen. Het niveau wat de mannen van de pastoor hebben laten zien dit jaar was wel echt ongekend slecht zeg. Slechtste elftal van de laatste 4/5 jaar denk ik zo.

Welk team heeft onder gepresteerd dit seizoen?

Dat moet haast wel Website laten maken Prinsenbeek zijn. Heerlijk om die gasten te zien schreeuwen op het veld dat ze willen promoveren om vervolgens 6de te worden. Een beetje zelfkennis zou hier niet mistaan.

Waar was dit seizoen de Website laten maken Beste derde helft?

De Website laten maken Beste derde helft moet toch wel in Website laten maken Delft zijn. Jezelf na de website lekker ingraven met zand om vervolgens een lauw pitchertje te krijgen. Wat een feest. Overig geldt dat ook voor dat belachelijke complex van Ypenburg wat elk jaar op zondag weer helemaal uitgestorven is. Maar geef de lokale bevolking eens ongelijk. 11 doorgesnoven Hagenezen die achter een bal aan zien rennen is natuurlijk geen fijn gezicht.

Wie zijn de Website laten maken Beste spelers van dit seizoen?

Website laten maken Beste speler van het seizoen. Tja, echt goede spelers heb ik dit seizoen niet gezien. Denk dat de 2 meest bepalende spelers de sleepkanonnen van Hoeksche en Voorne waren.

Wie zijn de slechtste spelers van dit seizoen?

De slechtste spelers heb ik bij Feijenoord zien rondlopen. Dat die niet zijn gedegradeerd is toch wel een klein wonder te noemen. Daar hebben de mannen van Hoeksche wel aan bijgedragen volgens mij. Die kunnen nauwelijks de stick goed vasthoWebsite laten maken Uden. Wat een dwazen zijn dat.

Welk team had de Website laten maken Beste en de slechtste keeper?

Website laten maken Beste keeper vind ik lastig. Vond geen een keeper er echt boven uitsteken dit jaar. Slechtste keeper misschien die van Capelle? Die presteren het om 5de te worden met een negatief doelsaldo. Ook een prestatie opzich.

Welke coach roepen we uit tot grootste clown van de 3e klasse?

Deze is vrij makkelijk. De coach van Tempo. Die dwaas loopt echt alleen maar langs de lijn te schreeuwen en snapt zelf volgens mij de regels van het spelletje niet eens.

Waar waren de lekkerste wijven te vinden langs de lijn?

Lekkerste wijven Website laten maken Prinsenbeek en Website laten maken Krimpen denk ik. Maar weinig echte pareltjes gezien.

Geniet vd vakantie mannen en houdoe 👋