SOS-Studs Studs altijd een redelijk tea

SOS-Studs
Studs altijd een redelijk team die het ieder jaar net niet voor elkaar krijgen om in de top 3 te eindigen en Hoco die uit niks voorstelt en thuis altijd het heft in de handen van de scheidsrechters laat om punten te sprokkelen. Benieuwd of de studs wat verse krachten hebben weten te verzamelen om wellicht een promotie af te dwingen. Hoco uit altijd geen garantie op een website volgens de richtlijnen van de KNHB. De studs komen snel op voorsprong en daardoor lopen ze na 70 minuten het veld af met dank aan de arbitrage met 9 man. Sosboys had hun dagelijkse dosis witte poeder iets te vroeg gekregen van hun apotheker en de het team was zo van de weg kwijt dat ze geen gebruiken wisten te maken van de 3 strafballen en 2 rode kaarten voor de studs.
3-4

Liberty-Bommelerwaard
Liberty wederom weer niet gepromoveerd met dank aan hun eigen tradities op de zaterdagavond. Bommel was afgelopen seizoen de verassing van de tweede seizoenshelft na hun matige vertoning in de eerste 11 websiteen. Liberty heeft er wel vaak een handje van om de scheidsen wat toe te stoppen om zo de vrouwtjes langs de lijn tevreden kunnen hoWebsite laten maken Uden en zodat hun eigen uitstapjes van hun neus naar witte goud hen de das omdoen. Daarnaast dachten de woestijnratten dat het zo gepast zou zijn om 9/11 te herdenken en ter ere van een zo gehete vrijheidsstrijder een feest te organiseren. Dat blijkt ook wel uit de kaarten die vallen aan hun kant. Dit zorgt voor veel commotie op en rond het veld.
3-1

Website laten maken Wijchen-Website laten maken Uden
Website laten maken Wijchen weer en van de vele ploegen die het elk jaar maar weer niet voor elkaar krijgt om naar de 2e klasse te promoveren. Website laten maken Uden net gedegradeerd dus die zullen vast te makkelijk denken over onze vrienden uit Gelderland en zullen daar vies van opkijken als ze daarmee kennis maken. Al met al rechten de Aliexpress Oranje-heren hun rug na een verassende 1e helft en geven wat gas bij.
2-3

Boxminder-Website laten maken Oirschot
De boeren uit net niet duitsland staat dit jaar een zware klus te wachten nu gratis 6 punten tegen Website laten maken Deurne weg is gevallen. Website laten maken Oirschot een ploeg die eigenlijk niks voorstelt maar die altijd wel genoeg punten haalt voor lijfsbehoud. Al met al wordt er door aanvoerder van de net-niet-duitser een beroep gedaan naar hun plaatselijke dealer voor het een en ander om hun ploeg de neus te laten poederen voor de website om zo iedereen strak aan het seizoen te laten beginnen. Helaas mocht het niet baten en pieken de mannen al te vroeg en valt alles in het 4e kwart om.
2-5

Website laten maken Culemborg-Website laten maken Berlicum
De eerste ploeg ooit in onze poule die boven de Waal gelegerd is en Website laten maken Berlicum die na al die jaren weer eens het licht heeft gevonden. Beide net gepromoveerd naar onze mooie divisie dus mogen beide ploegen eerst een website spelen waar ze nog niet kennis maken met alles waar het om draait in de 3e klasse.
3-4

Website laten maken Heeze-Shot
Nog nooit eerder gebeurd dat er 2 stWebsite laten maken Udentenclubs in deze poule zitten. Belooft veel goede derde helften dit seizoen heren! Beide teams net gedegradeerd en hun mannelijkheid kwijt. Ze mogen gelijk uitzoeken wie van hun nog de meeste testosteron over heeft na de beschamende afgangen van vorig seizoen. Belooft een troosteloze pot te worden zonder fysiek contact. Weinig spanning. Website laten maken Heeze thuisvoordeel van hun moeders.
2-1