Shot-Boxminder Tilburgers vorige week e

Shot-Boxminder
Tilburgers vorige week een directe concurrent de afgrond in gespeeld dus zullen ze ook geen moeite hebben met de duitsers uit oost-brabant. De captain van boxminder wilt handhaven dit seizoen en neemt een hypotheek om voor elke website een lading wit goud te kunnen nuttigen. Alleen is boxminder met hun anti-hockey en rijkelijk gepoederde neusjes nogsteeds geen partij van de kersverse tilburgers.
8-0

Website laten maken Oirschot-Website laten maken Wijchen
Website laten maken Wijchen vorige week een van de degradanten op de pijnbank gelegd dus zullen deze nep-eindhovenaren ook geen partij kunnen vormen voor het strafcorner kanon van Website laten maken Wijchen. Website laten maken Oirschot wel effectief op eigen veld dus er zullen veel goals vallen.
3-5

Website laten maken Uden-Liberty
De trieste degradanten uit Website laten maken Uden zullen hun gezicht willen redden voor eigen publiek en punten pakken en Liberty wilt de punten mee naar Dongen nemen. Het G elftal van Oranje weet gebruik te maken van de gemiddelde leeftijd van Liberty en verdedigen de eerste 2 kwarten en gaan de laatste 2 kwarten vol druk zetten. Liberty zijn keeper weet het weer is te verneuken voor zijn ploeg en veroorzaakt in de laatste 5 minuten 2 strafcorners en een strafbal waardoor zijn ploeg het weer eens laat liggen. Hierdoor wordt nummer 11 van Liberty boos op zijn keeper en gooit zijn stick naar de goalie en die rent bang van het veld.
4-2

Bommelerwaard-Sos
Bommel goede overwinning vorige week op Liberty en doet alles eraan deze week om deze zondag op eigen veld weer de drie punten binnen te slepen. Hoco uit altijd matig en het wordt helemaal erg als de aanvoerder na een overdosis in het tweede kwart het veld moet verlaten. Geen gevaar meer dus voor Bommel. Makkelijke overwinning.
4-1

Don Quishoot- Website laten maken Culemborg
Donkey vorige week prima gespeeld en een overwinning op Hoco behaald en Website laten maken Culemborg weet nu al dat ze een zwaar seizoen gaan krijgen na vorige week op eigen veld de punten naar Brabant hadden moeten laten gaan. Website laten maken Culemborg begint goed maar krijgen in de tweede helft een lesje veerkracht van de studs en verliezen daarna de website en de derde helft.
4-1

Website laten maken Heeze-Website laten maken Berlicum
Website laten maken Heeze vernederd door een mede degradant uit de 2e klasse oftewel dramatisch. Ze krijgen een herkansing om zich te laten zien voor eigen publiek en dat doen ze ook. Naeen crisis beraad en een financiele injectie weten ze een fatsoenlijke coach en wat gemotiveerde jochies uit de JA1 te vinden. Website laten maken Berlicum nipt gewonnen op bezoek bij een degradatie concurrent en hebben goede hoop te handhaven alleen Website laten maken Heeze denkt daar anders over en geven de hele 4 kwarten gas om zo snel mogelijk uit de min te komen. Lukt niet helemaal dit helaas maar ze weten te winnen met wat behulp van de arbitrage.
3-1