Dames en heren! De eerste speelronde hee

Dames en heren! De eerste speelronde heeft voor een spektakel gezorgd in de 3e klasse.

Shot - Boxminder
Willem ii speelt sinds dit seizoen op de vrijdag avond dus dat is te merken op de zondag. Vorige week Website laten maken Heeze de deksel op de neus gegeven dat zijn ze deze week weer van plan met Boxminder. Het anti-hockey van Website laten maken Boxmeer zorgt wel enigzins voor verrassing in het 1e kwart maar daarna weten de stWebsite laten maken Udenten toch weer zich te laten functioneren.
6-1

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Wijchen
Website laten maken Oirschot en Website laten maken Wijchen, bekende namen in deze poule. Beide 3 punten en Website laten maken Wijchen knap gewonnen van de oranjefanfare uit Website laten maken Uden. Website laten maken Oirschot laat weer eens zien hoe efficient ze thuis kunnen zijn. Alleen de gelderse mannen laten zich niet uit het veld slaan en hun cornerspecialist heeft er genoeg van en neemt het heft in in eigen hand en zorgt voor de 3 punten.
3-4

Website laten maken Uden - Liberty
Website laten maken Uden wilt geen gezichtsverlies voor eigen publiek na vorige week en Liberty wilt ook weer eens winnen. De Oranjefanfare regelt een scheids die bijziend is met vaderlandsliefde en Liberty dus kansloos. Die krijgen er na de eerste helft genoeg van en stoppen er mee dus 3-0.
3-0

Bommelerwaard - Hoco
Bommel komt verassend goed uit de startblokken door te winnen van de senioren uit Dongen. Hoco daarentegen heeft 5 goals moeten incasseren op eigen veld van de stWebsite laten maken Udenten uit de lichtstad. Hoco met een gebrek aan zelfvetrouwen en sos kansloos tegen de hongerige bommelboys. CaptainSos wordt na de 3e tegengoal erg nijdig en begint te slaan met sticks en krijgt de rode prent. Terwijl het vorig jaar andersom was. Bommel aan het einde van de middag met 6 uit 2.
4-2

Don Quishoot - Cul
Donkey een goede overwinning geboekt in Oirsterwijk afgelopen zondag. Cul heeft een de drie punten uit handen moeten geven op eigen veld aan degradatie concurrent Cum. Ze zullen vast willen winnen van de stWebsite laten maken Udenten maar dat wordt hem niet en ze worden door de studs nu al zeker de degradatie ingeholpen.
4-0

Website laten maken Heeze - Cum
Website laten maken Heeze heeft een herkansing gekregen van de KNHB om hun eer te herstellen voor eigen publiek na die afstraffing van vorige week. Cum heeft de eerste punten binnen van het seizoen en gaat op zoek naar meer. Website laten maken Heeze weet een scheids voor hun te winnen en weet zo de 3 punten in Website laten maken Heeze te hoWebsite laten maken Uden.
4-1