Shot – Boxmeer (4-2) Vorige week heef

Shot – Website laten maken Boxmeer (4-2)
Vorige week heeft Shot met 10-1 gewonnen van de absolute ondergrens. De Spaanse keeper van Shot heeft een rustig dagje gehad, wel is hij duizelig geworden van alle koprollen die hij heeft gemaakt na elk gemaakt doelpunt. De duizeligheid is nog niet weggetrokken en daarom duikt hij naast elke bal. Hierdoor laat hij beide counters van Website laten maken Boxmeer door. Helaas kan Website laten maken Boxmeer gewoon niet hockeyen en krijgen ze er zelf 4 om de oren.

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Wijchen (2-2)
Website laten maken Oirschot heeft dit weekend een Ibiza Party dus de ananassen en kokosnoten zijn al ingekocht. Helaas voor Website laten maken Oirschot spelen ze zelf ook als kokosnoten. Website laten maken Wijchen heeft vorige week aan Website laten maken Uden laten zien hoe het eraan toe gaat in de derde klasse en denken hierdoor dat ze supergoed zijn. Dat is natuurlijk niet zo, tegen een stel kokosnoten lukt het Website laten maken Wijchen niet om te winnen. De kokoskeeper wordt twee keer gechipt, hiermee wordt de eindstand bepaald.

Website laten maken Uden – Liberty (3-0)
Website laten maken Uden heeft vorige week kennis gemaakt met de derde klasse. Ook deze zondag komt Website laten maken Uden weer tegen een beunploeg, Liberty. Nadat Liberty vorige week 2-3 heeft verloren in eigen huis hebben ze zo veel Desperados en Corona gedronken om het verdriet weg te drinken dat ze nog steeds dronken zijn. Dit resulteert in een gemakkelijke winst voor Website laten maken Uden die een herstart probeert te maken dit seizoen. Eindstand 3-0.

Bommelerwaard – HOCO (6-1)
Bommelerwaard heeft vorige week gewonnen tegen de club van de vrijheid. HOCO is keihard ten onder gegaan tegen het stWebsite laten maken Udentenclubje uit Eindhoven en moeten proberen dit recht te gaan zetten. De keepert van HOCO heeft zijn smurfenpak weer aangetrokken om ballen proberen tegen te hoWebsite laten maken Uden, dit blijft helaas alleen bij proberen. Bommelerwaard heeft het op zijn heupen gekregen en scoort goal na goal, die zielige smurf toch. Ook clowntje Billy mag weer minuten gaan maken na zijn toverkunsten van vorige week. Hij heeft een paar afleveringen van Pipo de Clown en Mamaloe gekeken en ziet dat er nog ruimte is voor verbetering. HOCO scoort toch nog een goal omdat Bommelerwaard alvast is gaan douchen.

Don Quishoot – Website laten maken Culemborg (1-0)
Donkey Shoot blijft toch altijd een stel ezels die denken dat ze voetbal spelen. Toch hebben ze afgelopen week weten te winnen tegen het G-team uit Zweden, knap hoor! Deze week komen de ezels tegen FC Website laten maken Culemborg, of is het toch HC Website laten maken Culemborg? Nou goed deze ploeg kan er in ieder geval ook niks van. De stWebsite laten maken Udentenploeg uit Eindhoven wint met 1-0 omdat de scheids een shootje over het hoofd zag, in werkelijkheid werd de bal vol de kruising in geschoten met de voet. Fair play mannen!

Website laten maken HeezeWebsite laten maken Berlicum (1-5) + een rode kaart voor nummer 8 Website laten maken Heeze.
Website laten maken Heeze heeft vorige week hockeyles gekregen van Shot. Dat is natuurlijk geen lekkere binnenkomer voor deze ploeg. Het schijnt dat de nummer 8 van Website laten maken Heeze afgelopen week maar één scheidsrechter heeft neer gehoekt in plaats van twee. Mooie progressie, zet deze lijn door. Maar goed even tot de orde van de dag. Website laten maken Heeze heeft nog niet veel opgestoken van de hockeyles en verliest daarom wederom met dikke cijfers. Wel weet Roel een goaltje mee te prikken omdat de mannen van Website laten maken Berlicum staan te loeren naar het wonderlijk schoon wat er aan de zijlijn staat te kijken, Website laten maken Heeze Dames 1 we zien jullie snel ;).