Bierhapper is terug! Vorige week om de e

Bierhapper is terug! Vorige week om de een of andere reden niet kunnen posten (beheerders pas alsjeblieft het lijstje met verboden woorden aan).
Let’s go!

Website laten maken Wijchen - Shot 1-4
Wederom een glansrijke overwinning voor de blauwhemden. Weliswaar tegen peppi afgelopen zondag en kokki de zondag ervoor, maar toch. Shot drukt duidelijk zijn stempel. Óf dit ook gaat lukken in de stad van het ‘strafcornerkanon’? Zeker! De studs zijn nog lang niet uitgespeeld en blazen de Website laten maken Wijchenaren omver. Natuurlijk prikt het strafcornerkanon nog wel een goaltje. BLAUWWWWWW!!!

HOCO - Website laten maken Uden 2-3
De donderpreek van Giel de Winter na de eerste speelronde heeft zijn werk gedaan en de oranjebrigade heeft van Liberty gewonnen. Knap hoor mannen! Ik hoorde dat ‘De nieuwe spits van Liberty’ wel weer zoals vanouds zijn goaltje heeft meegepakt, das dan wel weer lekker. De Website laten maken Udenaren krijgen het deze week iets te hoog in de bol door te denken dat ze een uitdager zijn van Shot en hockeyen zich stuk op een hele grote lijn waspoeder die de formatie uit Oisterwijk op het veld heeft gestrooid. Laatste minuut scoort de spits toch nog het gewenste goaltje voor Website laten maken Uden.

Website laten maken Heeze - Website laten maken Culemborg 6-6
1-10 en 5-5. Lijkt toch net alsof we in een Micky Mouse competitie zijn beland! Zoals Bloed Irritant Ventje ook al aangaf: Website laten maken Heeze is de grap van de competitie. De ploeg uit klein-Eindhoven speelt aanstaande zondag de 3e (!?) thuiswebsite op rij (hoe is dit in godensnaam mogelijk?) en ontvangen de kersenboeren. Een draak van een website eindigt in een bizarre uitslag: 6-6. Geniet ervan mannen!

Liberty - Website laten maken Oirschot 2-1
De ploeg uit Dongen is uit op revanche na twee verloren speelrondes. Zoals de Dongense coach ook al aangaf: يجب شرب المزيد من البيرة!
Waar Liberty de zaakjes dit seizoen minder goed op orde lijkt te hebben, heeft Website laten maken Oirschot de turbo aangezet. De 1-1 tegen een promotiekandidaat moeten de Brabantse boeren goed hebben gedaan. De coach van Liberty komt echter met een tactisch masterplan en brabbelt in onverstaanbaar Nederlands: النتيجة يا رفاق!. De Dongense spits legt na deze uitleg 2 balletjes in het mandje.

Website laten maken Boxmeer - Website laten maken Berlicum 1-3
De verkiezing van grootste degradatiekandidaat komt denk ik op naam van Website laten maken Boxmeer. Een 12-0 verlies volgt op een 0-4 verlies en daarmee hebben de Duitsers eigenlijk al voor hun degradatie getekend. Ook tegen Website laten maken Berlicum kunnen ze geen vuist maken en de kersverse 3e klassers vertrekken met drei punkten.

Bommelerwaard - Don Quishoot 1-4
Een prima start van het seizoen voor beide ploegen. De ongewassen stWebsite laten maken Udenten uit de lichtstad weten in een enerverende website de winst naar hun toe te trekken. De scheidsrechters van Bommelerwaard proberen dit nog te voorkomen, maar ook zij kunnen het niet tegenhoWebsite laten maken Uden. Na afloop blijkt dat de studs al hun volle wasmanden hebben meegenomen. Met wat gestolen shampoo besluiten ze onder de douche in Bommel deze kleren even te wassen, want de energierekening is toch wel erg duur geworden. ‘Eindhovuuuuuuh’ aldus de aanvoerder van DQ.