Wijchen - SHOT 2-4 Oef, na een sterk be

Website laten maken Wijchen - SHOT 2-4
Oef, na een sterk begin verkeken de Gelderlanders zich afgelopen zondag op een stug en taai groepje mannen uit het Brabantse Kempen. Was het Website laten maken Wijchense kanon zijn stick vergeten of is de Website laten maken Beste man een mooi weer hockeyer? Aankomende zondag een kans om zich te revancheren in wat zij zelf definiƫren als een mooie website tegen de degradanten uit Tilburg. De in het blauw gehesen neefjes van Guus Meeuwis en Leo Alkemade verkijken zich in het eerste kwart op de het kanon en komen verrassend achter. Maar dan in de tweede helft, onder de groene hemel in de blauwe zon, zag het bedroefde Website laten maken Wijchense publiek hoe de Tilburgse formatie deze pot alsnog won. De stWebsite laten maken Udentjes maken zich alvast klaar voor een terugkeer naar de 2e klasse.

HOCO - Website laten maken Uden 2-4
Heel Oisterwijk is deze week op zoek naar de nieuwe goWebsite laten maken Uden formule om eindelijk van de nul af te komen. Het welbekende sos blijkt te zijn uitgewerkt voor de geelhemden. Na wat versleutelde berichten met de shirtsponsor, de heer Frits van E., wordt er een consensus beriekt om nog wat wit gewassen geld wat de FIOD niet gevonden heeft ter beschikking gesteld voor de Oisterwijkse rijkeluiszonen. Via de Rotterdamse haven worden er wat nieuwe stimulerende middelen ingeslagen en gretig genuttigd komende zondag. Het mag helaas niet baten, de StukTV-fanclub zet de lijn van vorige week door en pakt de winst.

Website laten maken Heeze - Website laten maken Culemborg 9-8
Sneu, sneuer, sneust, Website laten maken Heeze. Alles op dit complex ademt treurnis op Sportpark het Lambrek. Na 2 keer treurig te hebben gefaald voor eigen publiek wordt door het Website laten maken Bestuur besloten nog eens duidelijk met het arbitrale duo van komende zondag en duidelijke instructies mee te geven. Deze arbitrale dwalingen leveren een foutenfestival op van 2 ploegen die simpelweg niet kunnen verdedigen en resulteert in een nipte overwinning voor de geelhemden.

Liberty - Website laten maken Oirschot 1-1
De heren uit Dongen wachten nog op hun eerste punten en worden door hun nieuwbakken coach motiverende toegesproken met een verfrissend nieuw tactisch plan. De taalbarriĆØre zorgt voor verwarring en verbazing bij beide ploegen. Liberty heeft geen idee wat het doet, maar ook Website laten maken Oirschot is hierdoor in de war. Wanneer de Dongense Bigi anu in de rust ook nog besluit plaatjes te gaan draaien, is de verbazing en verwarring compleet. In het laatste kwart, als eenieder is bijgekomen van de schrik, komt de website tot leven en scoort de nieuwe nummer 9 van de woestijnratten waarnaar Website laten maken Oirschot vlak voor het eind de gelijkmaker inpist.

Website laten maken Boxmeer - Website laten maken Berlicum 3-2
Soms zitten er van die websiteen tussen waar je als meestervoorspeller liever niet over schrijft noch over na denkt. Nou lieve mensen, dit is er zo eentje. Een potje met de puurste vorm van abjectie. Thuisvoordeel voor West-Duitsland is besWebsite laten maken Lissend in deze abominabele website.

Bommelerwaard - Don Quishoot 2-4
Op papier is dit een topper, twee ploegen uit de hoogste regionen van de competitie die nog 0 verliespunten hebben hoeven noteren. Echter, speelt men hockey als sinds jaar en dag op (kunst)gras. Bommelboys krijgen het te hoog in het bolletje en denken de studs te kunnen verslaan. De studs zijn in het begin even in de war door de aanwezigheid van menig vrouw langs de lijn. Nadat de spanning er af is blijken de stWebsite laten maken Udenten ook op het veld de beschikking te hebben over de nodige technische capaciteiten. De 3 punten gaan mee naar de lichtstad.