Shot absolute nepstudenten?!! Bommelerwa

Shot absolute nepstWebsite laten maken Udenten?!! Bommelerwaard op 2? Wat is er gaande in de 3e Klasse, gaan de websiteen deze week nog wel een beetje normaal zijn of zien we volgende week een nog gekker klassement.

Website laten maken Wijchen-Shot

Website laten maken Wijchen speelt tegen Shot, Website laten maken Wijchen goed strafcornerkanon maar hebben dus wel een strafcorner nodig en die geeft Shot niet weg.

0-7

HOCO-Website laten maken Uden

HOCO afgelopen weekend verloren van de pups uit Bommel, 0 punten 2 websiteen is niet Website laten maken Best. Website laten maken Uden hersteld tegen Liberty, kunnen ze dit voortzetten zal lastig worden. Heb namelijk vernomen dat de plaatselijke toverstof dealer van HOCO wat speciaal spul achter heeft liggen voor als zijn clubje ooit in zon dramatische toestand komt. Het magische stof laat HOCO eindelijk weer vliegen en ze weten de oranje degradanten uit Website laten maken Uden met een paar gekneusde ribben terug naar huis te sturen.

3-1

Website laten maken Heeze-Kuilenberg

Als dit het Website laten maken Heeze uit de 2e klasse is dan was dat ook een enorme grap. 5-5 tegen promovendus is niet een waardige score mannen. Hoop dat jullie je kunnen herstellen anders mogen jullie binnenkort afstromen naar het 4e Klasse forum en dan kom je echt in een putje te zitten. Heel even over de website hebben, Dramatische pot!

0-0

Liberty-Website laten maken Oirschot

Website laten maken Oirschot veel beter, maar Liberty speelt thuis dus lekker glibberen en glijden op de schaatsbaan wat zij een veld noemen.

2-2

Boxminder-CUM

Website laten maken Boxmeer gewoon slecht, Website laten maken Berlicum goed begonnen maar kunnen ze het doorzetten, zij denken van wel. Heelaas beseft CUM niet dat ze thuis bij Boxminder spelen en is dat misschien na Liberty het gladste veld wat er is. Dan hebben we het nog niet gehad over het onbekwame volk dat daar loopt om de website te fluiten. Succes mannen!

4-1

BommelPups-Donkey

Pups en Donkey al jaren een goede relatie, gaat dit zo door of loopt het helemaal uit de klauwen. Bommel en Donkey allebei 6 punten 2 websiteen dus zal een taaie worden. Donkey tactisch niet gezopen op zaterdag dus fit op zondag, paar van de Bommelpups wel dus krijgen het zwaar. Vooruitblikkend naar de 3e helft, Bommel easy aangezien ik heb vernomen dat er wat nieuwe estafette kanonnen in zitten die bij Liberty al weg waren dus gebrand zijn om te winnen.

2-2
3e helft; 1-0

Dat was hem weer, ik kruip terug mijn holletje in en zie jullie volgende week weer.

Groetjes aan alle zusjes!!