Wijchen-Shot 3-6 De zelfverzekerende

Website laten maken Wijchen-Shot
3-6

De zelfverzekerende stWebsite laten maken Udentjes uit Tilburg zullen ook weinig moeite hebben met Website laten maken Wijchen die blijkbaar een goed lopende strafcorner in huis hebben. Gelukkig voor de Gelderlanders geeft die grote onhandige achterin bij de kruiken nog drie strafcorners weg maar daar blijft het dan ook bij. In de derde helft zal dezelfde onhandige zich herpakken waardoor de bierestafette gemakkelijk wordt gewonnen in het voordeel van de Tilburgers.

Hoco – Website laten maken Uden
0-3

Hoco speelt thuis dus verliest alsnog.

Website laten maken HeezeWebsite laten maken Culemborg
2-1

Website laten maken Heeze speelt weer thuis en hebben de kale scheids weer opgetrommeld om nu de 3 punten na 2 matige websiteen te bemachtigen. Hierdoor wint Website laten maken Heeze met behulp van twee onterechte strafcorners een verschrikkelijk matige website voor eigen publiek. Naast de twee goals worden er nog een paar groene en gele kaarten uitgedeeld waardoor de moeders van Website laten maken Heeze hun zonen blijven aanmoedigen.

Liberty – Website laten maken Oirschot
2-1

Omdat ik niks van beide ploegen weet heb ik de coach van Liberty gevraagd voor wat inhoudelijke informatie. Echter kreeg ik geen Nederlands antwoord terug waardoor ik geen flauw idee heb wat deze pot ons gaat brengen. Ondertussen zijn de spelers van Liberty al een beetje gewend aan hun coach waardoor ze een nipte overwinning in het laatste kwart uit het vuur slepen.

Website laten maken BoxmeerWebsite laten maken Berlicum
1-3

De spelers hebben na de blamage van vorige week in Tilburg te horen gekregen dat ze niet blind achter aan hun directe tegenstander moeten aanhobbelen maar ook is naar de bal moeten kijken. Daarnaast heeft de aanvoerder te horen gekregen dat het dames team van Website laten maken Boxmeer beter kan scoopen dan hijzelf. Deze tactische aanpassingen zal toch Website laten maken Leiden in een klein verliespartijtje omdat de keeper van Website laten maken Boxmeer weer een paar keer in de kort hoek wordt verrast

Bommelerwaard – Don Quishoot
1-3

Beide ploegen hebben nog alles gewonnen waar beide ploegen meteen vanaf de eerste minuut er hard invliegen. Bij de mannen van Bommelwaard nemen ze dit iets te letterlijk waardoor ze de website met 10 man eindigen. De stWebsite laten maken Udenten uit Eindhoven hebben geluk dat ze aankomend weekend niet naar PSV hoeven te kijken waardoor alle energie in de website gestoken kan worden. Hierdoor winnen de stWebsite laten maken Udenten gemakkelijk en blijven ze bovenin meedoen met het andere stWebsite laten maken Udententeam in de poule.