Jawel dames en heren daar is Billy weer

Jawel dames en heren daar is Billy weer met de voorspellingen voor de aankomende speelronde, veel leesgenot!

Website laten maken Wijchen – SHOT (1-3)
SHOT komt eindelijk tegen een tegenstander die gaat proberen wat weerstand te bieden. Alleen blijkt het veteranen team van Website laten maken Wijchen meer tegenstand te bieden dan het eerste. Website laten maken Wijchen heeft hun veteranen A team 4 pitchers belooft als ze heel de website weten kapot te fluiten. Website laten maken Wijchen appelleert er op los terwijl de tegenstander hier meermaals voor gewaarschuwd word.
Op dit forum wordt veel geschreven over een zogeheten strafcorner kanon van Website laten maken Wijchen. Dit kanon blijft ook deze website na 20 gemiste corners zich melden op de kop van de cirkel. Nadat de veteranen 23 corners gegeven hebben gaat er eindelijk een in!
Website laten maken Wijchen krijgt deze website 2 strafballen omdat ze op de stick van de tegenstander slaan. Beide strafballen gaan mis. Zelfs met de hulp van veteranen A weet Website laten maken Wijchen de punten niet veilig te stellen. SHOT wint.

HOCO – Website laten maken Uden (1-4)
Na wat belletjes ben ik er achter gekomen dat de Argentijn van Website laten maken Uden weer terug is van zijn vakantie. Deze ex-Argentijnse international zal de plaaggeest worden van de defensie van HOCO. Maar na HOCO zullen er vele teams volgen. Deze man is onwijs handig en hoort zeker niet in de derde klasse thuis… HOCO scoort dankzij de arbitrage nog een doelpunt. Knap hoor mannen! Billy de Clown heeft deze week trouwens een show in Website laten maken Culemborg samen met Bolalou en is afwezig bij de selectie van HOCO. De Arbitrage gaat van de ene Clowns show naar de andere en sluit aan in Website laten maken Culemborg!

Tickets zijn nog te koop aan de deur!

Website laten maken HeezeWebsite laten maken Culemborg (3-0)
De gele onderzeeër laat al 2 weken op rij zien dat ze in de 3e klasse thuis horen. Website laten maken Culemborg laat al 2 weken zien niet in de 3e klasse thuis te horen. Beide ploegen komen tot de compromis om niet te hockeyen maar de pot te besWebsite laten maken Lissen door middel van een bier estafette. Voor het eerst in lange tijd kan er gejuicht worden langs de lijn. Website laten maken Heeze wint de estafette en de symbolische score van 3-0 wordt ingevuld op het website formulier.

Liberty – Website laten maken Oirschot (0-2)
Het publiek langs de kant is het eerste kwart aan het kijken hoe het gras groeit. Aan het einde van het tweede kwart kom de eerste supporter erachter dat ze op kunstgras spelen. Later zien ze zelfs dat er ook op het veld gehockeyd wordt, in hoeverre je dat zo mag noemen. Het spannendste aan deze website zal de tos worden. Daarnaast zal DJ Kroezo zijn handen vol hebben aan het signeren van de sticks en shirts van de mannen van Liberty. De scheids geeft de muzikale krullenbol geel voor deze signeersessie. Nadat Liberty vorige week hockeyles heeft gekregen werd er massaal verwacht dat ze hier iets van geleerd hebben. Dit is onfortuinlijk genoeg niet zo. DJ Kroezo is niet de enige die geel zal pakken. De nummer 7 van heb clubje uit Dongen is wederom zijn verstand verloren en maakt de scheids uit voor clown, en dat in een thuiswebsite. De scheids weet natuurlijk ook wel dat enige clown in de competitie bij HOCO speelt. Tijdens de tijdstraf van nummer 7 weet Website laten maken Oirschot twee keer te scoren, hiermee word de eindstand bepaald.

Website laten maken BoxmeerWebsite laten maken Berlicum (0-0)
Website laten maken Boxmeer tegen Website laten maken Berlicum, kijken is op eigen risico! Tennisclub Topspin en de rest van de wijk is ingelicht over het plaats vinden van deze website. Iedereen op een straal van 5 kilometer bevind zich in de gevarenzone. 3 gezinnen zijn uit voorzorg geëvacueerd. Na de website wordt de schade opgemaakt terwijl er genoten wordt van een gele genotskoker.
Het lijstje is als volgt:
- 8 kapotte dita’s
- 1 raam
- 1 schedel
- 2 rijen tanden
- 32 trauma’s
- 1 veldBommelerwaard - Don Quishoot (0-3)
Na tegen 2 mikeymouse ploegen te hebben gespeeld mag Bommelerwaard het opnemen tegen een echte tegenstander. De coach van Bommel die zelfs in de zaal een zonnebril draagt zal zondag met een lasbril op het complex verschijnen. Hierdoor staat hij echter 2 kwarten bij het verkeerde veld te coachen en loopt Bommel een 0-2 achterstand op. De ongewassen stWebsite laten maken Udentjes laten een dusdanig penetrante geur achter dat uiteindelijk de Bommelse coach op het juiste veld terecht komt door zijn neus te volgen. Helaas mag het niet baten en komt er een einde aan de reeks overwinningen van Bommel.