Berlicum - Wijchen De eerste echte test

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Wijchen
De eerste echte test voor Website laten maken Berlicum. Na een klein statement tegen de zwakke broeders van Boxminder, beginnen de mannen van Website laten maken Berlicum vol vertrouwen aan hun eerste thuiswebsite. Het gerucht gaat rond dat het een erg stroef en stuiterend veldje is. Daar kunnen de mannen van Website laten maken Wijchen wel mee overweg. Het BOEM BOEM strafcorner kanon van Website laten maken Wijchen maakt wederom een hattrick en hoogstpersoonlijk een einde aan de ongeslagen status van Website laten maken Berlicum.
1-4

Website laten maken Culemborg - Website laten maken Boxmeer
Website laten maken Boxmeer is eindelijk van de hatelijke 0 af. Gefeliciteerd mannen! De weg naar boven is ingezet en dan is er natuurlijk geen beter moment om tegen Website laten maken Culemborg te spelen. De luistervink is ter oren gekomen dat de Website laten maken Culemborgers gratis vertrouwen en vrouwen hebben getankt op Website laten maken Heeze afgelopen zondag. Gretig gaan ze op zoek naar de 3 punten tegen het zwakke Boxminder en met succes. Al is het publiek de grote verliezer. Treurige weersomstandigheden en verschrikkelijk slecht hockey met een pasgemetzelfde muur voor het doel van Boxminder. Zelfs metselen gaat de Boxminder niet goed af en ze verliezen wederom ruim.
4-0

Don Quishoot - Website laten maken Heeze
De enige website dit weekend waarbij de punten op voorhand al zijn verdeeld. Goed gedaan Donkie. Kleine tip houd je zeker niet in hoWebsite laten maken Uden op de zaterdag avond. Kotsend, strak en/of slapend win je ook van Website laten maken Heeze.
21-0

Website laten maken Oirschot - Hoco
Na de blamage van Website laten maken Oirschot vorige week, zijn de mannen op zoek naar eerherstel. Na 2 straftrainingen maken de mannen van Website laten maken Oirschot een uitgebluste indruk. Zij het dat de scheidsrechters op voorhand het geheime wapen van Hoco heeft afgenomen en de hernieuwde energie van HOCO nergens te bekennen is. HOCO jullie tijd komt nog wel. Met 12 punten blijf je dit jaar gewoon in de 3e klasse.
5-1

Shot - Liberty
In de wandelgangen heeft de luistervink vernomen dat de coach van Liberty ontslagen wordt. Punten pakken is namelijk niks voor Liberty. Deze week gaan ze gewoon verder met waar ze voor afgelopen zondag mee bezig waren, afgaan. De mannen van Shot zijn na 6 dagen janken om de slechte scheidsrechters net op tijd hersteld en gaan een gemakkelijk potje tegemoet. De spits van Liberty prikt wel nog zijn doelpuntje mee, net als Haaland van Shot.
6-1

Website laten maken Uden - Bommelerwaard
Promotie kandidaat Website laten maken Uden zet de winstreeks voort. Bommelerwaard heeft de weg naar beneden hervonden en komen langzaam maar zeker meer in de contreien waar ze thuishoren. Kwaliteitsverschil en thuisvoordeel doen geen twijfel oplaaien wie er als winnaar uit de strijd komt. De BoemBoemBommerlerse spits legt de knuppel wel nog tweemaal in de nek, maar spannend wordt het niet.
5-2