Daar zijn we weer, hopelijk gaan de voor

Daar zijn we weer, hopelijk gaan de voorspellingen deze week beter want paultje had er maar 3 van de 6 goed.

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Wijchen 0-3
Hier vindt meteen de eerste verrassing plaats van deze week. Ik hoor u denken, overwinning voor Website laten maken Wijchen is dat zo verrassend? Nee, zeker niet maar dat Website laten maken Berlicum thuis speelt des te meer. Goed, de website dan: Website laten maken Berlicum heeft vleugels gekregen na 1 overwinning op een mede promovendus en 2 keer gewonnen van de G-teams van Noord-Brabant; nou mannen, zoals onze Sybrand van Haersma Buma dat zo mooi zei: Chapeau! Website laten maken Wijchen zal na 2 websiteen op rij niet gewonnen te hebben echt aan de bak moeten om weer te winnen. Bij CUM hebben ze de hulp ingeschaald van de welbekende volkszanger John de Bever die terugkeert naar zijn geboortedorp om de eerste thuiswebsite van de nodige muzikale intermezzos te voorzien. Echter hoort John helemaal niet dat de arbiter al gefloten heeft voor de start van de website en zingt de hele website door, Klasse John! Iedereen is helemaal van de leg, behalve lange jan/strafcornerkanon/opa van Website laten maken Wijchen die er een paar in de kruising jaagt.

Website laten maken Culemborg - Website laten maken Boxmeer 4-0
Oef, moet dit? Over zo iets lelijks toch iets van niveau schrijven.... Dit is zon affiche wat je je schoonmoeder en je vrouw cadeau geeft op de zondagmiddag. Zo, gaan jullie maar lekker daar kijken dan kan papa mooi voetbal kijken. Man, man, man wat een afgrijselijke pot is dit zeg. Website laten maken Boxmeer heeft inmiddels Emile Roemer aangesteld als nieuwe hoofdcoach, maar ook ons Emileke kan dat stelletje proletariërs niet aan het hockeyen krijgen.

Don Quishoot - Website laten maken Heeze 13-0
Zondagochtend 04:30 zoekt ook het laatste tech-stWebsite laten maken Udentje al vomerend zijn weg naar huis vanuit stratum. Opa Erik heeft besloten deze week een oogje dicht te knijpen; Die minions uit dat erbarmelijke dorpje kan ik zelfs nog verslaan. Ondanks de witte gezichtjes bij de studieuze Eindhovenaren lopen ze al snel uit en besloten bij 13-0 te stoppen uit piëteit voor de kinderen uit Website laten maken Heeze.

Website laten maken Oirschot - HOCO 1-1
Collega Billy heeft de feiten goed op orde en toont keurig dat er in beide gemeenten goed verdiend wordt én dus louter rechts gestemd wordt. De grootste partij uit Website laten maken Oirschot heet niet voor niets De gewone man. Niks geen zeven vinkjes en weg met dat woke gedrag en die cancelculture! Niet heel frapant dat beide gemeenten er warmpjes bij zitten en de plaatselijke hockeyclubs beide warm contact hebben met de heer van Eerd. El capitano bij HerOïneCOcaïne is weer terug en pakt het eerste punt voor VOisterwijk!

Shot - Liberty 6-1
Na een weekje jeremiëren over de niet zo aardige meneer met de fluit in Website laten maken Wijchen maken de calimeros uit Tilburg zich klaar voor een burenruzie. De woestijnratten verkeren nog steeds in extase na de eerste driepunter van het seizoen en donderen al snel van de zevende hemel naar beneden. Ach, de Dongenaren vinden al wat mooi om in de grote stad te zijn en laten zich gewillig naar de halal-slachtbank Website laten maken Leiden.

Website laten maken Uden - Bommelerwaard 1-1
Spannendste website deze week, beide ploegen staan op 6 uit 3 en zullen willen winnen om aansluiting met de bovenste plekken te hoWebsite laten maken Uden. Echter komen beide teams tekort voor de promotieplekken en rest er voor hen in deze competitie niks meer dan de nobele rol op zich te nemen van het Feyenoord van het hockey, de pseudo-topclub, het is allemaal net niet. Dus resulteert deze ontmoeting in een billijk gelijkspel.