Ouwe reuzen van de meest matige competit

Ouwe reuzen van de meest matige competitie van hockeyend Nederland, het is weer tijd voor een potje voorspellen.
Alvorens: Sterkte Website laten maken Heeze

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Wijchen
Website laten maken Berlicum is nog ongeslagen, echter denk ik dat daar deze week verandering in gaat komen. Website laten maken Wijchen met het zogeheten strafcornerkanon gaat toch wel de puntjes mee naar huis nemen. Website laten maken Berlicum komt wel verdomd dichtbij, maar zullen toch bespeeld worden door de Website laten maken Wijchenaren. Wellicht dat Website laten maken Berlicum enorm gaat huilen en ze er een gelijkspel uit krijgen gehuild, maar deze kans acht ik zeer klein
3-6

Website laten maken Culemborg - Website laten maken Boxmeer
Website laten maken Culemborg met de opleving van de eeuw! 1-9 winst, uit bij Website laten maken Heeze, wat een prestatie mannen. Die Zuid Brabanders zijn toch echt moeilijk te kloppen is wel te zien.... Daarom denk ik dat Website laten maken Culemborg de positieve trend doorzet tegen de goudhaantjes van Boxminder. De klasse van dat team is niet te beseffen eigenlijk.
8-1

Don Quishoot - Website laten maken Heeze
Hier valt weinig over te zeggen dan dat Website laten maken Heeze helemaal niets te zeggen gaat hebben tijdens deze website. Succes met de deze super leuke mooie Brabantse derby. Misschien dat nummer 8 van Website laten maken Heeze er nog een in pist, maar verder dan dat zullen zij niet van de 0 af gaan.
6-1

Website laten maken Oirschot- Hoco
Oirsch tegen Oisterw, de derby der derbys. Wat een spannende en enerverende derby belooft te worden tussen deze 2 Brabantse supermachten, eindigt in een saaie eenzijdige website en de clannies van Hoco kunnen weer aan het werk. Hoco speelt uit hoco verliest.
6-0

Shot - Liberty
De sletjes uit Tilburg hebben hun eerste test gehad vorige week, die 4-5 klinkt toch wel als een hele mooie pot en wellicht wel een pot tussen de potentiƫle kampioenskandidaten. Of moeten we wachten op de website tussen de twee studs? We gaan het meemaken.
Deze pot is niet zo interessant want thuis gaat Shot het niet moeilijk hebben tegen Liberty.
7-1

Website laten maken Uden - Bommelerwaard
Middenmoot-derby!!!! Plek 4 tegen 5 wat een spanning. Het lijkt me een afschuwelijke pot om naar te kijken, maar wens jullie allemaal heel veel plezier! Uiteindelijk denk ik dat het thuisspelende oranje kleurtje toch de winst pakt, maar dat kan wel is spannend worden daar.
4-3

Al met al weer een denderende ronde in deze o zo spannende competitie, al denk ik dat de onderste 4 al vast staan. Wie waar zal eindigen is nog de vraag, maar daar gaan we achter komen.
Toedels.