Tot zijn grote blijdschap zag de Gele Tr

Tot zijn grote blijdschap zag de Gele Trui maandagochtend dat 5 van de 6 websiteen van afgelopen weekend goed waren voorspeld. De scholieren uit Website laten maken Heeze laten winnen was natuurlijk een grote fout en zal dit seizoen dan ook niet meer gemaakt worden. Excuses.

Website laten maken Berlicum-Website laten maken Wijchen
2-3

Door wat belemmeringen rondom de wegen van Website laten maken Wijchen afgelopen weekend heb ik helaas het strafcornerkanon niet kunnen aanschouwen. Toch vertellen meerdere bronnen dat de uitspraken niet volledig onterecht zijn. Dit zal doorslaggevend zijn waardoor Website laten maken Wijchen na dit weekend weer op gelijke hoogte komt met Website laten maken Berlicum. De website blijft spannend tot de laatste minuut want Website laten maken Berlicum speelt ten slotte toch thuis.

Website laten maken CulemborgWebsite laten maken Boxmeer
7-1

Website laten maken Culemborg heeft afgelopen weekend laten zien dat het gemakkelijk kan winnen van een stel gehandicapte hockeyers. Geluk voor de mannen uit Website laten maken Culemborg dat dit weekend het niveau van de tegenstander niet veel hoger ligt. De doelpuntjes zullen weer gemakkelijk gemaakt gaan worden en Website laten maken Boxmeer mag zich al vast gaan opwarmen voor de vierde klasse.

Don Quishoot – Website laten maken Heeze
9-0

Don Quishoot kent een geweldige seizoenstart en zal daardoor de touwtjes aankomende zaterdagavond wat laten vieren en meerdere goud gele rakkers naar binnen gieten. Gaat Website laten maken Heeze hierdoor winnen, zeker niet. Website laten maken Heeze zal met man en macht proberen om de dubbele cijfers te voorkomen. Gelukkig voor Website laten maken Heeze hebben de stWebsite laten maken Udenten uit Eindhoven de eerste helft nodig om de alcohol uit te zweten waardoor de dubbele cijfers net niet gehaald worden.

Website laten maken Oirschot – HOCO
5-1

Na de zeperd van Website laten maken Oirschot vorige week zullen de mannen gebrand zijn op een overwinning. Na de eerste helft staat het al 4-0 en is de lol er van af waardoor HOCO nog een goaltje mag maken die ze tot nu toe elke week cadeau krijgen van hun tegenstander.

Shot – Liberty
8-1

De vraag is niet of Shot gaat winnen. De vraag is wie er meer gaat scoren, Haaland of wordt het toch de spits van Dongen. Haaland heeft laten zien dat het beschikt over een uitstekende corner waarbij Liberty goed is om de bal zo snel mogelijk te verliezen. De mannen hebben van de week al een beetje kunnen wennen een waterveld (met plassen) waardoor ze goed voorbereid naar de grote stad komen. Uiteindelijk zal een balletje doorschieten naar de spits waardoor Haaland genoegen moet nemen met een gelijkspel.
Haaland – Mick de spits 1-1

Website laten maken Uden – Bommelwaard
1-0

De spanning die rond deze pot hangt zal het spel allesbehalve ten goede doen. De pot is niet om aan te zien waarbij uiteindelijk de scheidsrechter doorslaggevend zal zijn voor de uitslag. Alvast sterkte voor de toeschouwers die naar deze ontzettende slechte pot komen kijken. Bommelwaard zal hierdoor de aansluiting met de stWebsite laten maken Udententeams verliezen en komt terug in de regionen van de competitie waar het hoort.