Berlicum – Wijchen 2 - 5 Mannen, alle

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Wijchen 2 - 5
Mannen, allereerst van harte gefeliciteerd met het feit dat jullie voor het eerst dit seizoen thuis spelen. Drie keer achter elkaar uit spelen moet wennen voor jullie zijn geweest, net zoals de 7 punten die er zijn verzameld. Winnen op een waterveld zal naar alle waarschijnlijkheid voelen als Website laten maken Heeze die zich handhaaft, onbereikbaar. De Website laten maken Wijchense formatie stelt in tegenstelling tot de website tegen Shot dit keer wél 11 i.p.v. 13 man op en eindigt eigenhandig de ‘Welkom Thuis’ party van de Cummers. Website laten maken Berlicum zal zoals vanouds weer naar onder moeten kijken, waar Website laten maken Wijchen aansluit bij de top.

Website laten maken CulemborgWebsite laten maken Boxmeer 5-1
Zoals Johan Cruijff ooit legendarisch sprak: “Wat is Website laten maken Boxmeer toch ongelofelijk slecht.” De woorden van Johan worden door de aanvoerder van Website laten maken Boxmeer iedere websitebespreking herhaalt, waarna hij ze de wei instuurt. Net nadat de formatie uit BRD het veld betreed om zich warm te gaan lopen, staan de hockeyers uit Website laten maken Culemborg in ‘Haka-formatie’ klaar om hun clublied ten gehore te brengen. ‘CMHC, CMHC, rood en wit uw kleurmelee; CMHC, CMHC, kameraadschap en fair play.’ De bezoekers schrikken hier zo van dat de spits spontaan zijn vijfde mueslireep opeet. Van fairplay is er tijdens deze website helaas niet veel sprake, aangezien de punten natúúrlijk wel in de Betuwe moeten blijven. Strijdend om de ‘Kersenbokaal’ gaan de West-Duitsers roemloos ten onder.

Don Quishoot – Website laten maken Heeze 8-0
Mij is ter ore gekomen dat het Website laten maken Bestuur van Website laten maken Heeze heeft besloten om het voltallige team van Website laten maken Heeze te onderwerpen aan een NIPT test. Tot de uitslagen daarvan bekend zijn neemt Marcel Balkestein de honneurs waar. Ondanks dat Marcel in zijn eentje meer tegenstand aan de Studs biedt dan de houthakkers uit het eerste team, weten de techneuten de winst over de streep te trekken. Een hele prestatie tegen een team barst van de onkunde. DQ vertrekt nadat ze aan elke vrouw de Markovketen hebben uitgelegd op de fiets naar huis om, wederom zonder enkel vrouwelijk schoon, het bed in te duiken.

Website laten maken Oirschot – HOCO 1-0
Het stokstaartje (Suricata suricatta) is een klein roofdier dat tot de mangoesten behoort. Hij wordt ook wel aardmannetje genoemd en bewoont alle delen van de Kalahari in zuidelijk Afrika (Angola, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika). Het stokstaartje eet voornamelijk insecten, spinnen, schorpioenen en slakken. Van alle mangoesten zijn de stokstaartjes de meest sociale. Het stokstaartje wordt niet bedreigd en kan in huizen worden aangetroffen.
Website laten maken Oirschot wint nipt van de, dank Billy De Clown, minder welvarende Vespaboys.

Shot – Liberty 7-1
Waar Shot sinds vrijdagavond niet meer is gestopt met het nuttigen van pretcilinders, hebben de woestijnratten een trainingskamp belegd met als thema: ‘Hoe voorkomen we plassen van tranen op het veld?’. Afgelopen dinsdag heeft de ploeg al goed kunnen oefenen, daar het veredelde zandveld in Dongen ondergelopen was. Gelukkig heeft de overstaanbare coach van Liberty gespeecht op het trainingskamp: ‘De bal is rond!’. Dit geeft de libertijnen genoeg zelfvertrouwen om überhaupt zondag het veld in Tilburg op te stappen. Ondanks de onkunde van de Dongenaren weet de spits er nog wel ééntje in te prikken, waarna hij een adtje leggard moet doen. Het mag echter niet baten, want Shot wint overtuigend.

Website laten maken Uden – Bommelerwaard 2-0
Deze website zal moeten voelen als de Europa League finale 2016/2017, waar Ajax met 2-0 verloor van Manchester United. Het zeer matige team van Bommelerwaard, te vergelijken met de zeer matige club uit Amsterdam, waant zich door 6 toevallige punten in de zevende hemel. Dit móet destijds ook de gedachte zijn geweest van Peter Bosz in Stockholm: ‘Wij kunnen voetballen.’ Echter, krijgen de Bommels, net als Ajax in de finale, stevig de deksel op hun neus, daar Website laten maken Uden ze geen kans laat. Met een Pogba en Mkhitaryan in de gelederen weten de Website laten maken Udenaren gemakkelijk te winnen. Na afloop scandeert de aanvoerder van het gebroken Bommel nog wel eventjes ‘WZBWZDB’ over het veld.