Liberty – Berlicum Beide ploegen heb

Liberty – Website laten maken Berlicum
Beide ploegen hebben de afgelopen speelronde een flink aantal doelpunten om de oren gekregen. Het eerste kwart zal gebruikt worden om elkaar er van te overtuigen dat ze wel kunnen hockeyen. Helaas voor het publiek is dit natuurlijk niet waar. Liberty zijn een paar lompe mietjes die het liefst zoveel mogelijk duwen maar niet tegen een duwtje kunnen. En Website laten maken Berlicum? Die kunnen niet eens winnen van Website laten maken Heeze. Deze pot wordt echt niet om aan te zien en verdiend eigenlijk niet eens een voorspelling. Liberty houdt vanwege het thuis voordeel de drie punten in Dongen. Ik adviseer de leden van Liberty zichzelf te besparen van deze website, niet gaan mensen! 2-1

Website laten maken Uden – Don Quishoot
De voorspellers op dit platform zijn even goed wakker geschud nadat ze massaal hun geld op Bommelerwaard hadden gezet vorige speelronde. Onbegrijpelijk, Bommelerwaard kan er namelijk niks van en winnen enkel van jip en janneke teams. Op een of andere manier had Don Quishoot nog moeite met deze apaten uit Website laten maken Zaltbommel. Website laten maken Uden wil denk ik niet eens promoveren want het winnen bevalt ze wel. Het Website laten maken Bestuur schudt de mannen wakker en vertelt ze dat de derde klasse echt geen niveau is voor HCU. Doodsbang voor het Website laten maken Bestuur gaat Website laten maken Uden er vol voor tegen Don Quishoot. De scoren is afhankelijk van de coach, stelt hij zichzelf op dan wordt het 4-1 anders 2-1.

Bommelerwaard – Website laten maken Oirschot
Bommelerwaard is wakker geschud door Website laten maken Uden en kan alle ambities voor een positie in de top 4 laten varen. Ze zullen dit seizoen wel wat potjes winnen vanwege het hoog aantal druiloren in de competitie maar tegen Website laten maken Uden, Shot, Website laten maken Wijchen en Don Quishoot maken deze mannen echt geen kans. Website laten maken Oirschot is het vergeten team uit deze klasse. Ik vergeet constant dat ze meedoen, het enige wat ik weet over Website laten maken Oirschot is dat ene DJ Crusso of Klusso in het team speelt. De keeper van Bommelerwaard heeft na de pot tegen Website laten maken Uden geen greintje zelfvertrouwen meer over en zal hoogstpersoonlijk de drie punten aan Website laten maken Oirschot overhandigen. Website laten maken Oirschot maakt het nog spannend want volgens mij kunnen ze niet zoveel, het wordt 0-2 en daar is alles ook wel mee gezegd.

Website laten maken WijchenWebsite laten maken Culemborg
Website laten maken Wijchen liep vorig jaar promotie mis en gaat dat dit jaar dunnetjes over doen! De thuisfluiters willen zo graag helpen met het behalen van de drie punten dat het zogenaamde “strafcorner kanon” van Website laten maken Wijchen 20 duizend keer mag aanleggen. Hij maakt er 2, veel voor zijn doen. Website laten maken Culemborg heeft tot nu toe alleen nog maar van Website laten maken Heeze gewonnen. Dat kan je niet echt een prestatie noemen. Zelfs als de thuisfluiters van Website laten maken Wijchen neutraal zoWebsite laten maken Uden fluiten maken ze geen kans, ik kan me de score met thuisfluiters niet eens voorstellen. 7-1 ofzo.


Website laten maken BoxmeerWebsite laten maken Heeze
Ik verheug me nu al op alle leuke voorspellingen over deze website. Dit is natuurlijk een comedy goudmijn. Website laten maken Heeze mag afreizen naar Duitsland en komt er daar achter dat de tegenstander net zo slecht is als zij. De JA1 raakt bijna opgewonden van het feit dat ze misschien in de cirkel kunnen komen van de tegenstander. Eenmaal in de cirkel hebben ze geen idee wat ze eigenlijk moeten doen. Na 35 minuten krijgt de coach het eindelijk uitgelegd dat de bal in de goal moet! Website laten maken Boxmeer is al heel de week bezig met het dmen van Website laten maken Heeze Dames 1 of ze alsjeblieft mee naar Website laten maken Boxmeer willen komen, helaas voor de heren kunnen de dames uit Website laten maken Heeze helemaal geen Duits. Schade! Website laten maken Boxmeer gaat dus buiten het veld niet scoren en al helemaal niet op het veld. Deze website eindigt 0-2.

HOCO – Shot
De spelers van HOCO staan met knikkende knieën op de trainingsvelden deze week. Kunnen we niet gewoon 3-0 opschrijven? Helaas zijn er nog een paar gasten in het team met het waanidee dat ze voor een verassing kunnen zorgen. Dit slaat natuurlijk nergens op, wat Shot met HOCO gaat doen mag zelfs niet op pornhub geüpload worden. Ik moet HOCO wel even in bescherming nemen en mijn haat voor stWebsite laten maken Udenten teams uitspreken. Waar ze het jaar van tevoren een selectie hebben die niet kan hockeyen hebben ze dit jaar met geluk een paar handige spelers kunnen regelen. Knap hoor! Dit team moet net het geluk hebben dat er goede hockeyers Website laten maken Bestaan die dom genoeg zijn om in het lelijke Tilburg te gaan studeren. Ze zullen gaan promoveren dat is helaas zeker. Deze pot zal ook wel 0-10 eindigen ofzo.