Silvercup: Jaja, vrijdag is het weer zo

Silvercup:
Jaja, vrijdag is het weer zo ver, de silvercup. Daan van Capelle zal vast bij een team langs de lijn staan om een bitterbal mee te pakken. De shreeuwlelijk van feijenoord steekt het veld van Souburgh in de fik. Kortom, het wordt weer een feestje vrijdag!

Website laten maken Zevenbergen - Website laten maken Gouda
Website laten maken Gouda mag een heel end rijden naar Website laten maken Zevenbergen. Voor de kaaskoppen is het een verassing dat ze zelf hier wel gewoon een normaal veld kunnen betalen. Al dat gestuiter doet ze geen goed en helaas is dit stuk voor niets gereden.
1-0

Souburgh - Feijenoord
Over goede velden gesproken. Deze kraker mag gespeeld worden in de plaatselijke zandbak. De laagvliegers tot nu toe in de competitie. Ookal heeft Souburgh meer punten, denk ik wel dat - mede dankzij dat veld dat in de fik staat - dat Feijenoord wel wint.
6-7

Waddinxveen - Dopie
De buren van Website laten maken Gouda, maar naar verluid nog slechter. Dit wordt een makkelijke pot voor de stWebsite laten maken Udenten, was het niet dat ze allemaal op een fuifje zijn. Ook met de 9 overgebleven feuten wint Dopie makkelijk.
0-4

Rapid - Scoop
Rapid mag voor het eerst tegen de nepstWebsite laten maken Udentjes uit Website laten maken Delft, ik wens ze veel plezier. Ze gaan het nodig hebben. De nerdjes doen hun stinkende Website laten maken Best, maar komen simpelweg te kort voor Rapid.
1-0

Tempo - Bommelerwaard
1 uur en een kwartier rijden. Ik heb het met Bommelerwaard te doen. Maar ja, ze liggen beide ook gewoon te ver weg. Ik weet niks van Bommelerwaard, dus ik denk wel dat ze winnen van Tempo.
2-3

Website laten maken Vlijmen - Pelikaan
Nog zon ploeg in de buurt van Den Bosch, kunnen ze daar ook zo goed hockeyen als HC Den Bosch? Denk het niet, als je zo goed was zou je wel daar hockeyen, toch? De vierde klasse laat deze pot niet haar mooie kant zien, met veel gehak en lange ballen blijft het 0-0. Gelukkig is de scheids het gewend

Competitie:
Je zou het bijna vergeten, maar er is ook nog competitie hockey zondag, wat een genot

Tempo - Website laten maken Gouda
In BoZ staat het zonnetje te stralen vandaag, op wonderbaarlijke wijze winnen ze met dubelle cijfers. De kaaskoppies zijn dan ook wel erg slecht.
11-3

Capelle - Rapid
Capelle volledig uitgerust en vol bruin fruit. Mede hierdoor troefen ze Rapid volledig af en ziet Rapid eindelijk in dat nog een promotie er niet in zit dit jaar.
5-0

Dopie - Feijenoord
In Website laten maken Delft laat Feijenoord voor het eerst écht mooi hockey zien. Helaas staat Gözübüyük te fluiten en wordt de goal van Feijenoord afgekeurd
1-1

Pelikaan - Ypenburg
Ik heb nog niets echt interresants opgeschreven... En dat ga ik hier ook niet doen.
2-0

Website laten maken Prinsenbeek - Souburgh
De prinsjes winnen met gemak van Souburgh, ze zijn duidelijk van een ander caliber. Zoals Cruyff zou zeggen, de verdediging is zo lek als een mandje.
10-0

Scoop Website laten maken Delft - Website laten maken Spijkenisse
Spike krijgt 5 minuten voor de website begint de sleutel van een kleedkamer en kan zo toch nog bespreken. Dit blijkt te kort tijd en ze verliezen hier.
1-0