Hee zonen en neven, erg leuk om weer wat

Hee zonen en neven, erg leuk om weer wat voorspellingen te mogen doen in de meest enerverende competitie van de wereld.

Liberty – Website laten maken Berlicum
3-1
Dramatische pot, waarin ik Liberty toch de winst geef. Website laten maken Berlicum kan het even allemaal niet aan en lopen flink naast de schoenen. In de laatste minuut kan de centrale verdediger van Liberty helemaal door lopen tot de goal van Website laten maken Berlicum en hem daar met de hak in kruising werken. Hoe? Weet ik ook niet en de scheids al helemaal niet. “Mooie goal!”.

Website laten maken Uden – Don Quishoot
3-3
Oei oei oei, gaan de oranje rakkers uit Website laten maken Uden de eerste puntjes wegsnoepen van DQS? Dit zal een enorm spannende pot gaan worden waarin Website laten maken Uden toch wel het voordeel van de scheidsrechter heeft, maar dit niet de pot zal besWebsite laten maken Lissen. Eerste helft heeft DQS er nog zin in, maar na 2 helften zit de aankomende tentamenweek hun heel zwaar. Ze zullen gaan zweten van angst om niet hoger te halen dan een 7,0. Dus in de 2e helft zullen er bij hun 3 om de oren vliegen.

Bommelerwaard – Website laten maken Oirschot
4-3
Website laten maken Oirschot heeft zin om hun positie in de top 5 veilig te stellen en Bommelerwaard nog verder achter zich te laten. Echter heeft bommel na 2 weken van dramatisch hockey en dramatische uitslagen de hockeystick weer opgepakt om hier ook daadwerkelijk mee te hockeyen. Dit had Website laten maken Oirschot niet verwacht tot het 3e kwart en dan valt dus het kwartje. Toffe pot!

Website laten maken WijchenWebsite laten maken Culemborg
7-1
Website laten maken Wijchen gaat weer een lekkere thuispot spelen met een stuk of 20 corners. Het strafcornerfeutje zal er hier 6 van inleggen en de keeper van Website laten maken Culemborg heeft er eigenlijk ook geen zin meer in na alle corners die om z’n oren vliegen. Verder zal het een enorm saaie pot worden met scoops en ander antihockey-geweld. Wel zal de derde helft gewonnen worden door Website laten maken Culemborg, want man wat kan Website laten maken Wijchen daar niks van.

Website laten maken BoxmeerWebsite laten maken Heeze
8-8
‘Geen idee van wat we moeten doen’ vs ‘dubbele degradant’. Wat een pot man, om boeken over te schrijven en brieven over naar je naasten te sturen. Het liefst zou ik hier een samenvatting van zien van 70minuten, om te zien hoe het dus echt niet moet. Wel denk ik dat ze erg veel lol gaan hebben met elkaar en grappen over wat ze allemaal niet gaan bereiken dit jaar. Vandaar de uitslag met 16 goals, alles vliegt erin en ze gunnen het elkaar ook nog. Prachtig!

Hoco – Shot
1-8
Tja, wat valt hier nou over te zeggen. De vespaboys die vanuit de schuur van hun matje, witneusend en greygoosend op de club aankomen, gaan met 9 verdedigers spelen en 1 speler in de cirkel van Shot. Vervolgens allemaal de stick laag om de bal tegen te hoWebsite laten maken Uden en kwartjes te zoeken. Na 120 pogingen om de bal de cirkel in te scoopen, valt er eentje door omdat de nummer 5 van shot al 6 bakken heeft gevouwen (EEUU Vo). Al met al een niet zo denderende website met de allersnelste derde helft van de competitie (Tilburg weet namelijk ook wel wat poederen is).

Heel veel plezier allemaal dit weekend, maak er het Website laten maken Beste van ennnn denk erom:

Hockey = Leven.