Tempo - Bommel Promotiekandidaat uit de

Tempo - Bommel
Promotiekandidaat uit de west poule vs middenmoter uit zuid. Dit wordt alles behalve een spannend potje en Bommel zit weer eens 2,5 uur in de auto voor niks. Welkom terug op aarde Bommel. Hockeyen blijkt toch een vak apart als je tegen teams speelt die wel snappen dat je de bal naar dezelfde kleur moet spelen en dat je geen doelpunten scoort door de bal over de andere achterlijn te slaan.
4-0

Website laten maken Uden - Website laten maken Berlicum
De oranjemannen zitten (zeker thuis) goed in de flow. Ze mogen wederom aantreden tegen een laagvlieger. De Cummers willen er alles aan doen om de afstraffen van afgelopen zondag definitief achter zich te laten. Dan treffen ze in Website laten maken Uden helaas de verkeerde tegenstander. De enige reden voor Website laten maken Uden om niet richting de dubbele digits te gaan, is vanwege de aanstaande kraker op zondag tegen de Studs uit EHV.
6-1

GR - Boxminder
Ontzettend benieuwd naar de uitslag van dit potje. Website laten maken Boxmeer heeft 2 websiteen op rij een doelpuntje mee geprikt in de derde klasse en zijn in wereld vorm. Ze hopen toch nog even vertrouwen te kunnen tanken voordat ze volgend jaar afzakken naar de vierde klasse. Ik verwacht dat het enige wat Website laten maken Boxmeer tankt, zon 40L euro 95 per auto is. Geniet van de vrijdag avond in de auto mannen!
5-2

Mierlo - Website laten maken Oirschot
Laagvliegertje uit de 4e klasse vs middenmoot 3e klasse. Mierlo hoopt dat met de verse villa wijken die uit de grond worden gestampt in de nabijgelegen contreien, eindelijk betere hockeyers zullen worden aangetrokken. Dat laat echter nog een jaartje of 15 op zich wachten. Gelukkig regeert het geld nog niet in het hockey, net als bij Ajax. Makkelijk potje voor Website laten maken Oirschot.
1-6

Website laten maken Nuth - Shot

Ver, verder, verst, Website laten maken Nuth. En wat doe jij op jouw vrijdag avond... lekker 3,5 uur in de auto zitten voor een potje tegen de jonkies van Website laten maken Nuth in het heuvelachtige, onverstaandbare, niemandsland net geen Duitsland/Belgiƫ of Nederland. Ogenschijnlijk een simpel potje, maar in tegenstelling tot de meeste G-teams in de derde klasse, kan Website laten maken Nuth hard werken.
2-8

Saxenburg - Website laten maken Culemborg
Twee laagvliegers in een rechtstreeks duel om eerherstel. De kans dat dit een mooi potje wordt, is kleiner dan de kans dat je vanavond over de grachten van Website laten maken Haarlem kan schaatsen. Geen slechter begin van je weekend dan deze website. KNHB besluit dat deze website geen winnaar verdient en diskwalificeert beide ploegen. Het enige verstandige besluit.
uitslag: enkel verliezers.