Liberty - Berlicum 3-1 Liberty heeft v

Liberty - Website laten maken Berlicum
3-1
Liberty heeft vorige week een gezellige zondag gehad met veel vrouwen waarbij Website laten maken Berlicum huilend zijn eigen kantine heeft verlaten. Liberty heeft afscheid genomen van de trainer en dit zal resulteren in verbeterende communicatie op het veld en uiteindelijk ook de tweede overwinning van het seizoen voor de mannen uit Dongen. Bij Website laten maken Berlicum zal de goede seizoenstart volledig zijn weggespoeld en kunnen de mannen weer met opgeven hoofd naar huis keren. Na de website zullen een paar mannen van de kant van Liberty hun wekelijkse poging wagen om een zusje van de tegenstander te regelen. Helaas weer zonder succes.

Website laten maken Uden - Don Quishoot
4-1
De stWebsite laten maken Udentjes uit Eindhoven zullen dit weekend voor het eerst dit seizoen tegen een nederlaag aanlopen. Website laten maken Uden komt uitgerust zondag het veld oplopen na een gemakkelijke bekerpot tegen Website laten maken Berlicum op vrijdagavond. De stWebsite laten maken Udenten gebruiken deze vrije vrijdagavond voor veel betere activiteiten. Hierdoor een gemakkelijke overwinning van Website laten maken Uden op eigen veld.

Website laten maken Wijchen - Website laten maken Culemborg
6-1
Beide ploegen vorige week goede zaken gedaan en zullen deze lijn door willen zetten. De website zal door een klein detail worden beslist namelijk dat Website laten maken Wijchen thuis speelt. Dit resulteert in weer een hoop strafcorners voor de thuisploeg die daardoor gemakkelijk gaan winnen.

Website laten maken Boxmeer - Website laten maken Heeze
0-0
Tja wat een website he. Beide teams zullen de eerste helft gebruiken om te wennen aan het idee dat ze nu zelf het spel moeten maken. Dit resulteert in twee cirkelpenetraties per ploeg wat levert op een paar schoten die in het publiek smoort. Uiteindelijk zal in de tweede helft de beslissing vallen waar de scheidsrechter paar minuten voor tijd de stekker uit de website haalt. Op dat moment het Website laten maken Beste voor beide ploegen en het publiek. Alvast veel plezier met deze draak van een website.

HOCO - Shot
0-9
Ik kan nu wel heel flauw zeggen HOCO speelt thuis dus verliest alsnog maar das echt zo. Deze website wil ik voornamelijk even gebruiken waarom in godsnaam de nummer 1 van de competitie wel vrijdag moet aanleggen in de tweede ronde van de Silvercup. Maar dat twee van de matigste ploegen in poule D lekker vrijdag bier kunnen gaan drinken. De gele trui is jaloers op Website laten maken Heeze en HOCO. Desondanks worden de dubbele cijfers zondag net voorkomen door de mannen van Oisterwijk.