Liberty – Berlicum 3-1 De mannen van

Liberty – Website laten maken Berlicum 3-1
De mannen van Website laten maken Berlicum hebben een zwaar weekend voor de boeg. Op vrijdag uit naar Website laten maken Uden (altijd lastig) en dan vervolgens uithuilen in Dongen. Ik zou bijna medelijden hebben met deze knullen, dus zoals een echte clown dat betaamd laat ik een klein traantje rollen. Overigens ben ik niet de enige die dit weekend een traantje laat rollen. Alle supporters die deze wedstrijd gaan bekijken zullen tranen met tuiten huilen.

Website laten maken Uden - Don Quishoot 2-1
Dit gaat de promotiekraker worden! Twee ploegen met de kwaliteit om deze klasse te verlaten. Website laten maken Uden zal er alles aan willen doen om op eigen veld te winnen. De scheidsen uit Website laten maken Uden zijn alles behalve goed, maar hoWebsite laten maken Uden wel van een spannend potje. De leidsmannen zullen DQS vakkundig nadeel bezorgen in de eerste helft om vervolgens na rust hun thuisploeg finaal de afgrond in te helpen. Gelukkig weten beide ploegen wel beter en besluiten ze zelfstandig het laatste kwart te hockeyen. Website laten maken Uden met het thuisvoordeel zal deze wedstrijd nipt winnen.

Bommelerwaard – Website laten maken Oirschot 2-0
Vorige week heeft Bommel een flinke klapper gehad, maar dit keer komen ze met hun geheime wapen op de proppen. Ze hebben de keeper van een aantal jaar geleden uit het vet gehaald en deze legende zorgt dat Website laten maken Oirschot geen enkele goal maakt. DJ krulhaar ziet al na een kwart dat er hier niks te halen valt en besluit vast zijn DJ-set op te bouwen en de Bommelse dames van een deuntje te voorzien. De rest van de mannen van Website laten maken Oirschot zal hun kleine krullenbol gaan vergezellen en Bommel staat na 3 kwarten als enige nog op het veld. De Flipmeister zal, naast de rol van keeper, ook de taak van de spits even op zich nemen en legt er twee in.

Website laten maken WijchenWebsite laten maken Culemborg 5-0
Website laten maken Wijchen stelt zoals gewoonlijk weer 13 man op. Het ‘’strafcorner kanon’’ bespreekt nog even met de scheidsrechters hoeveel corners hij nodig heeft om een doelpunt te maken. Dit blijken er 638 te zijn. Voor veel scheidsen een onhaalbaar aantal, maar niet voor de getalenteerde thuisfluiters van Website laten maken Wijchen. Maar goed, Billy is wel dom maar niet gek, Website laten maken Wijchen zal deze wedstrijd gemakkelijk winnen.

Website laten maken BoxmeerWebsite laten maken Heeze 0-0
Leuke pot om te zien voor de mens die absoluut een bloedhekel aan hockey heeft! De KNHB heeft in overleg met beide clubs besloten dat ze dit niet erkennen als een hockeywedstrijd, omdat het aan alle facetten van hockey ontbreekt. Het eindpartijtje van de zaterdagochtend training van de mini’s is nog spannender dan dit.

HOCO – Shot 0-14
Wat Shot in deze klasse doet weet geen mens, wat HOCO op een hockeyveld doet weet eveneens geen mens. De mannen van HOCO zullen nog wel strak staan en de coach heeft de plaatselijke snoepdealer gevraagd om een voorraadje. De mannen van Shot zullen welgeteld 5 seconden verstelt staan van dit zooitje kaakschaatsende droplolly’s voordat ze de doelpunten machine weer aanzwengelen. Enkele spelers van HOCO proberen weerstand te bieden, maar zien dat het gros van hun team de 23-meter lijn probeert op te snuiven.