Liberty - Berlicum 3-2 Liberty thuis is

Liberty - Website laten maken Berlicum 3-2
Liberty thuis is het nieuwe HOCO thuis, maar dan met 2 grijze muizen ipv 1 gebleekte rat. De bond raadt het gebruik van oortjes tussen scheidsrechters aan. Echter begrijpen Buurman & Buurman het verkeerd en pompen de Kali-playlist op repeat. Geen gehoor is rechtdoor (naar de cirkel).

Website laten maken Uden - Don Quishoot 3-4
De boys uit Website laten maken Uden vorige week met 8-1 gewonnnen van Bommel terwijl DQ maar met 0-1 van Bommel wint. Misschien lag het aan de scheidsies of aan de katers? Toch heeft DQ minder tegendoelpunten en ze hebben zowat evenveel gescoord. Simpel dus, ze scoren evenveel maar DQ laat er minder door. Dat kan niet, dus DQ wint nipt.

Bommelerwaard - Website laten maken Oirschot 2-2
Beide ploegen erg wisselvallig. Het lijkt er wel op dat Bommelerwaard thuis een stugge ploeg is en geven op eigen veld steeds maar 1 doelpunt weg. Website laten maken Oirschot is de ploeg in deze compititie die over het hoofd wordt gezien. Dit weten ze maar al te goed en weten hier door de jaren heen vaak gebruik van te maken. Spannende middenmotor pot die gaat bepalen of Website laten maken Oirschot eindelijk eens gaat opvallen. Beide teams te stug om over de middenlijn te gaan.

Website laten maken Wijchen - Website laten maken Culemborg
Het Website laten maken Wijchense kanon, ookwel het trage trebuchet, wil het forum bewijzen dat hij echt wel kan slepen. Daarom mogen er geen veld doelpunten meer worden gemaakt als je ook voor een voetje kan gaan in de cirkel. Na 4 keer voor open goal te hebben gestaan om vervolgens een voetje uit te zoeken, staat het nog steeds 0-0. De Kuilers zijn niet bang en versieren het scoren bord van de brilstand af in het laatste kwart. 0-1. Daar krijgen de scheidsen het helemaal benauwd van en geven een strafbal in de laatste minuut. Het kanon maakt er 1-1 van en geniet van al het gejuich.

Website laten maken Boxmeer - Website laten maken Heeze 2-4
De kelderkraker van de week. Als ik mag kiezen heb ik liever het andere gele team naar de 4e klasse. Helaas valt er weinig te kiezen. Behalve voor de scheids, die niet weet welke overtreding er eerst gebeurde. Het scoringsvermogen van Website laten maken Heeze ligt hoger dan 2, dus zij trekken aan het langste eind.

HOCO - Shot 0-69
Speak of the devil, het andere gele team! Geel? Denken de tilburgse stWebsite laten maken Udenten, we wisten niet eens dat ze geel waren? *Insert grappige sos grap* De punchline is natuurlijk dat Shot met ogen dicht van HOCO kan winnen.