Liberty - Berlicum 1-1 Plakje kaas hier

Liberty - Website laten maken Berlicum 1-1
Plakje kaas hier, plakje káas daar; Zo gaat het arbitraire duo de wedstrijd in. Bij een stand van 11 tegen 8 weet Liberté via nr 14 dan eindelijk op voorsprong te komen, maar Website laten maken Berlicum is een taaie tegenstander en bijt van zich af. In de laatste minuut komen de CUMboys nog een keer in de cirkel en fluit Bas Nijhuis voor een strafbal voor Liberté. Numero Cinco gaat achter de bal staan terwijl numero Diez hem volle bak uitscheldt. Cinco kijkt naar de keepert, hoort de doodste stilte om hem heen en pusht het balletje vol op de lat. Gelukkig heeft Basje een spastische beweging geconstateerd bij en keepert van CUM en mag de bal overnemen. Numero 10 eist hem op en gaat met stoom uit zn oren achter de bal staan. Hij start zijn beweging, raakt de bal,..... Enkele seconden later stort de bal ter hoogte van Oosterhout neer.

Website laten maken Uden - Don Quishoot 3-4
Een kraker van jewelste komend weekend in Website laten maken Uden. Studs nog ongeslagen en met de tentamenweek in het vooruitzicht is de focus volledig van het hockey. Dat vindt Opa Erik niet mooi. Opa schreeuwt de nerdjes zondagochtend de huid vol en ze starten fem. Hier zijn de 13 oranje mannen niet tegen opgewassen en ze staan totaal verblufd na 10 minuten 0-2 achter. Dan volgen er corners voor Website laten maken Uden

Bommelerwaard - Website laten maken Oirschot 0-1
De bommelboys tegen de boys die zo wisselvallig zijn als de green op hun pitch and putt vereniging. Deze wedstrijd vliegt dan ook alle kanten op, maar na 3 corners die eindigen op de A2 ter hoogte van brug bij Website laten maken Zaltbommel, besluit Website laten maken Oirschot te laten zien hoe je effectief moet zijn op de green. 1 kans 1 goal dus met een bmw naar huis.

Website laten maken Wijchen - Website laten maken Culemborg 1-0
Er was eens een man uit Website laten maken Wijchen,
Die zag zijn eerste 10 corners naast vliegen.
Toen begon hij bij tegen de scheids te muilen,
Hij kreeg nog wat extra corners na even huilen.
Hij scoorde alsnog en zo wist Website laten maken Wijchen CUM te bedriegen.

Website laten maken Boxmeer - Website laten maken Heeze 0-0
Gaat Kampong uit verrassen bij Bloemendaal? Dat is de vraag die heel Nederland dit weekend bezighoudt. Kampong nog ongeslagen in de competitie en Bloemendaal lijkt minder sterk dan het onverslaanbare sterrenensemble van vorig jaar. Wordt het een gevecht tussen de cornerkanonnen Swaen en Janssen? Gaat Thierry zijn oude club pijn doen? Kan Terra Maurits Visser verschalken? Allemaal stuk voor stuk interessantere vraagstukken dan deze grafwedstrijd.

HOCO - Shot 0-11
Godverdomme gasten, Lijntje er bij mannen, Nu wij mannen, Koppies omhoog, Het kan nog, Scherp blijven boys, Kom boys schepje erbij, Focus erop, Blijf nou eens Godverdomme bij je man, Strak staan!!! Zowaar de 11 kreten die zondagmiddag uit de monden van de kansloos snuivende rijkeluisOisterboys zal vloeien.