Liberty - Berlicum 3-1 De spits van Lib

Liberty - Website laten maken Berlicum 3-1
De spits van Liberty is vroeg opgestaan om Vax Merstappen wereldkampioen te zien worden. Echter, weten we nu, dat we nog even geduld moeten hebben. Om het enthousiasme van de spits niet teleur te stellen, ontvangt de speler in de aanvalslinie een opbeurende video van een teamgenoot. “Kom op mannen, stel mij niet teleur! Website laten maken Berlicum kan er helemaal geen niks van, geen gezeur!”
De spits is na het (trieste) vertrek van de absolute topcoach uit op herstel. 3 punten uit 4 websiteen kan niet de bedoeling zijn. Met 3 goals eert hij de Noord-Afrikaanse coach. 

Website laten maken Uden - Don Quishoot 2-2
De Oranje-hemden hebben vrijdag Website laten maken Berlicum verslagen in de Silvercup (Chapeau!). Met DQ hebben de mannen uit Website laten maken Uden echter een veel taaiere tegenstander. Het nog ongeslagen DQ weet ook in deze website hoge ogen te gooien en houdt de degradant op een gelijkspel.

Bommelerwaard - Website laten maken Oirschot 3-4
1, 2, 3! 3-4!
Website laten maken Wijchen - Website laten maken Culemborg 5-0
De scheidsrechters weten weer een heerlijke stempel op de website te drukken, ook al is dit niet eens nodig tegen Colemburg. Door drie eigen doelpunten en twee onterechte strafcorners weten de Website laten maken Nijmegenaren de overwinning veilig te stellen.

Website laten maken Boxmeer - Website laten maken Heeze 1-0
Deze website is nog triester dan de Japanse Grand Prix op dit moment. Website laten maken Boxmeer en Website laten maken Heeze besluiten na het inspelen gezamenlijk het Verdrag van Boxminder te sluiten. Hiermee tekenen ze allebei voor degradatie, want laten we eerlijk wezen, deze teams horen nog niet thuis in de reserve 6e klasse. De vulpen blijkt echter te lekken, waardoor de aanvoerder van Website laten maken Heeze zijn handtekening niet goed kan zetten. De spits van Boxminder reageert snel en scoort zijn doelpuntje voordat de handtekening gezet is.

HOCO - Shot 0-10
Om stipt 14:45 staan Achmed, Abdullah en Abdel op de parkeerplaats om de boys uit O’wijk van een magische stof te voorzien. Omdat het voltallige team nodig is om de kilo’s poedersuiker het complex op te slepen, staan alleen de mannen met de fluit op het veld. De spelbegeleiders proberen er alles aan te doen om Shot van scoren af te hoWebsite laten maken Uden, maar kunnen niet voorkomen dat de stWebsite laten maken Udentjes er 10 maken in een leeg doel. Terwijl de douches opzoekt na de website, snuift de aanvoerder van HOCO een dikke lijn weg over de boezem van de keeper van Dames Jong 3.