Feijenoord - Tempo Jimmy krijgt verlo

Feijenoord - Tempo

Jimmy krijgt verlof vanuit zijn TBS kliniek. Dit hadden ze beter niet kunnen doen. Jimmy raakt helemaal in de war van het gekke accent wat Tempo meebrengt. De begeleiders zijn vergeten te vertellen dat het om tempo uit bergen op zaam gaat en niet om Tempo uit Rotterdam. Als een stier door het dolle begint Jimmy om zich heen te slaan. buiten 4 spelers van tempo die hij naar de IC slaat scoort hij er ook nog 3 in het juiste doel!
Feijenoord weet knap te winnen met 3-0. Feijenoord blij de trainert blij en Jimmy mag vaker met verlof.

Website laten maken Gouda - Capelle
Bij het idee begint dikke Daan al te steigeren. Bij Website laten maken Gouda eten ze altijd knakworst na de website. WAAROM in hemelsnaam. Jullie weten toch dat mijn motor alleen draait op frituur?! Website laten maken Gouda staat bij deze gedachte met 1-0 voor. Diederik is ook weer eens uit zijn hijskraan geklommen om een potje te ballen. D&D Daan en Died scoren er op los. 1-5!

Rapid - Website laten maken Prinsenbeek

Rapid doet het goed. Erg goed zelfs. Website laten maken Prinsenbeek doet het minder goed, erg minder goed ook wel heel slecht. Gaat de coach het halen tot de winterstop?
Ik gok dat ze straks weer de oude garde van de zolder aftrekken en in het geel stoppen. Misschien zondag al.. ik gok op een 1-1 stand.

Souburgh - Pelikaan
De kampers tegen de pinos. Souburgh doet het veel beter dan vorige seizoenen, hoe dan? Hebben jullie een kwaliteitsimpuls gehad of is de rest gewoon slecht geworden?

Website laten maken Spijkenisse - Dopie
Spike Dopie, weer een topper. Website laten maken Spijkenisse speelt een partij toppers.... Dopie komt met het OV (Zoals altijd) Net als vorig seizoen komt de metro tot stilstand tegen de walvis standbeelden. 3 spelers van dopie met een hersenschudding. De coach van Website laten maken Spijkenisse gniffelt in zijn vuistje. Hij heeft de boel gesaboteerd.
Dopie komt de stress niet te boven. 3-0 spike

Ypenburg - Scoop Website laten maken Delft
Scoop draait goed mee, ypenburg heeft de klim naar boven gevonden. Ze wisten knap te winnen van Pelikaan. Scoop wist met 6-1 te winnen van Spike. Scoop scoort veel en blijkt een degelijke ploeg te zijn. Maar tegenover de anabole kampbewoners uit het - net niet Den Haag- zijn ze niet opgewassen. 4-0

Zo.. mijn fikken doen pijn van het typen. Tijd om mij weer om te draaien en verder te tukken..