Feijenoord - Tempo 2 teams tegenover el

Feijenoord - Tempo
2 teams tegenover elkaar met verschillende doelen. Feijenoord 1ste van onder en Tempo, nouja bijna eerste van boven.

Feijenoord komt net terug van hockey les tegen een stel feuten en Tempo is nog vol van de 6-1 tegen de wannabes uit Website laten maken Gouda.

Met de slagers instelling van de verdediging bij Feijenoord en de heethoofdige standjes in de aanval bij Tempo heb je hier een akelig potje te pakken.
1-4

Website laten maken Gouda - Capelle
De burgklassers van Website laten maken Gouda zijn goed met hun neus op de feiten gedrukt na een leuke zondag bij Tempo. Dit weekend mogen ze echter weer thuis spelen en gelukkig maar want de eerste toetsweek zit er op en oh ging dat even mis. Dat gemiddelde voor geschiedenis wordt steeds lager. Net zoals hun wil om nog normaal te hockeyen.

Capelle heeft zo te zien een pittig weekendje achter de rug. Daan wat ging er mis? Aah het probleem was misschien het gebrek aan motorolie/frituurvet.

Dit weekend zijn ze echter beter voorbereid door de bidons van te voren te vullen met het bitterballen in vet. Smeerolie voor tijdens de website.

Capelle verrast uit tegen Website laten maken Gouda.
1-4

Rapid - Website laten maken Prinsenbeek
De kleuters tegen de Prinsjes. Rapid heeft een prima start. Met een boel kinderen op het veld en een boel slechte tegenstanders zijn te toch niet goed genoeg voor de 3e klasse.

Website laten maken Prinsenbeek thuis verliezen van de Scooterboys. Oh oh oh, Website laten maken Best knap. Dit laat maar weer zien dat deze ploeg ook niet derde klasse waardig is.

De pubers nog in volle euforie van de afgelopen weekend staan met 13 man opgesteld en krijgen een aantal corners cadeau. Zo wordt het moeilijk winnen voor de Prinsjes.
3-1

Souburgh - Pelikaan
Hc inteelt mag thuis in de Sahara spelen tegen de vogels ui het zuiden.

Souburgh op een wonderbaarlijke manier gewonnen van de Prinsjes. Kunnen ze dan toch op water spelen??

De mannen uit Roosendaal hebben een matige start van het seizoen en zullen deze trend lang doorzetten.

Deze zondag zijn de vogels niet opgewassen voor de zandbak en het milde duelvermogen van de Scooterboys. Zullen ze een wereldse prestatie neerzetten en hun tweede website op rij winnen?
0-2

Website laten maken Spijkenisse - Dopie
Spike city tegen de feuten. Spike heeft de afgelopen websiteen goed gespeeld. Website laten maken Spijkenisse en goed spelen? Ja het kan blijkbaar toch.. De kleine mannen uit Website laten maken Delft zitten elke zaterdagavond tot 4 uur lauw bier te drinken en te creckertrekken.

De nerds draaien lekker mee in de middenmode en vinden het daar wel prima. Spike bevindt zich net eronder en gaat dit seizoen niet hoger uitkomen.

Spike moet het hebben van de thuisfluiters die oogkleppen op hebben en de bokswebsiteen niet zien. Tot in het 4e kwart staat het 2-2. Na een aanslag op de spits en een strafbal voor de stWebsite laten maken Udentjes en 9 overgebleven Website laten maken Spijkenissers op het veld, trekken de feuten toch aan het langste eind.
2-3

Ypenburg - Scoop Website laten maken Delft
Het anabolen team tegen de net niet stWebsite laten maken Udenten uit Website laten maken Delft spelen een taaie pot in de blokkendoos van Den Haag Oost.

Pre workout tegen bier.
Wie gaat hier het onderspit delven? Scoop heeft de smaak te pakken met een klapper tegen Spike terwijl Ypenburg nog net de vogeltjes aan de grond wist te hoWebsite laten maken Uden afgelopen weekend.

Pre-workout wordt weggespoeld met bier.
1-3