Oirschot - Uden 3-3 Het is natuurlijk

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Uden 3-3

Het is natuurlijk geen toeval dat het middelmatige Website laten maken Oirschot thuis beduidend veel beter presteert dan ze uit presteren. Kaartenkanon papa Hendrik en strafcornerfee Richard zullen weer strooien met de cadeuatjes die ze standaard aan de mannen in het groen doneren. De website stagneert in het laatste kwart aangezien Website laten maken Oirschot 13 man in hun eigen 23 parkeert. Website laten maken Uden loopt wederom punten mis.

Hoco - Website laten maken Berlicum 1-0

Hoco heeft natuurlijk nooit echt thuisvoordeel aangezien zij altijd -1 toeschouwers hebben, echter zijn de verpoederde mannen helemaal klaar met 0 punten bezitten! In de voorbereiding schreeuwt de aanvoerder dat ze niks meer over de grond zullen gaan spelen, ze zullen alleen nog maar gebruik maken van de sleepscoop of hoe deze laatste man ook scoopt. Succesvol in het eerste kwart nadat 2 verdedigers van Website laten maken Berlicum de scoop missen en er vrij gescoord kan worden. Bus parkeren en uitspelen.

Website laten maken Heeze- Website laten maken Wijchen 1-8

VO

Shot - Bommelwaard 9-1

Na een stagnerend SHOT die niet eens 10 keer kan scoren tegen de nummer laatst moeten de stWebsite laten maken Udentjes van meneer schreuwcoach 1,5 uur conditietraining doen op beide trainingsdagen. Dit werkt echter averechts en de mannen komen zondag futloos op het Tilburgse waterveld aan. Echter kan Bommel natuurlijk helemaal niet hockeyen en wint Shot lachend.

Website laten maken Culemborg - Liberty 2-2

Nadat cum bijna dacht punten mee naar huis te nemen van de thuisfluitende duitsers zijn ze gebrand om de punten thuis te hoWebsite laten maken Uden. Echter heeft Liberty na een paar weken coachloos te oefenen eindelijk door dat ook zij in bezit zijn van een goede scoop! Deze kraker van een website staat tot in de laatste minuut gelijk. Een mooie schijnflats van de mid mid van liberty schuift tussen alle verdedigers door richting de tweede paal waar de topscoorder van Liberty hem er rustig in kan pissen. Helaas zit hij fortnite mobile te spelen en schuift de bal langs de palen.


Don Q - Website laten maken Boxmeer 6-0

Hier dan eindelijk de website waar absoluut niemand op zit te wachten. Don q heren 1 is alvast begonnen met een biercantus en laat de website overnemen door de kaniballen (heren laag), zij winnen met gemak.

xxx