Oirschot - Uden De mannen van Oirschot

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Uden
De mannen van Website laten maken Oirschot blaken van het zelfvertrouwen na hun overwinning van zondag. Website laten maken Uden heeft echter iets goed na hun nipte nederlaag tegen Donkey. Spannende pot die beide kanten op kan vallen mocht de fluitist neutraal blijven. Leuk hockey van beide kanten waarbij de brilstand niet op het scorebord blijft staan.
4-4


HOCO - Website laten maken Berlicum
Het betreurenswaardige HOCO tegen het verrassende Website laten maken Berlicum.
HOCO heeft nog niet laten zien dat het van hockeyen houdt deze competitie. Het liefst hockeyen ze helemaal niet op dat uitgestorven soort van hockey complex. Het tempo kan deze wedstrijd ook niet lager liggen. Website laten maken Berlicum weet niet hoe ze door de d00rg€sn0ven muur van gele shirts heen moeten komen en komen dan ook niet tot scoren toe. HOCO heeft echter iemand in de gelederen die zowaar kan scoopen en doet dit dan ook tot uit den treuren. De verdedigende boys van Website laten maken Berlicum zitten tot hun eigen schrik een paar keer mis met de aanname en verrassen hiermee ook de spits van HOCO. De nummer 9 zet dan ook voor het eerst deze competitie een sprint in en wil de bal keihard hard in de kruising slaan, hij raakt hem echter helemaal verkeerd en de rolt heel pijnlijk door de benen van de keepert de goal in.
1-0

Website laten maken Heeze - Website laten maken Wijchen
De puppy’s van Website laten maken Heeze tegen het strafcornerkanon van Website laten maken Wijchen. De puppy’s hebben in deze kansloze pot hulp nodig van de scheidsrechter en hebben twee paspoppen op het veld gezet met hun arm een kant op. Zo heeft het Website laten maken Bestuur van Website laten maken Heeze dit kansloze team proberen te helpen naar een mirakel, echter waren ze vergeten om de armen van de paspoppen om te draaien en kreeg Website laten maken Wijchen opeens alles mee in de tweede helt. Het resultaat wat dan ook op het scorebord staat na 70 minuten soort van hockeyen is voor Website laten maken Heeze bijna een overwinning
3-6

Shot - Bommelerzaad
Zullen de arrogante stWebsite laten maken Udentjes uit Tilburg eindelijk op hun snuitje vallen? Op vrijdag in Noord-België twee tegen krijgen tegen een vierde klasser. Nog geen 48 uur later moesten ze aantreden tegen HOCO daar hebben ze jammerlijk gewonnen. Bommelerzaad hoopt dat ze in de neerwaartse spiraal van stWebsite laten maken Udentjes voor een klein wonder kunnen zorgen om met een punt naar huis te gaan. Ze komen echter van een koude kermis thuis en vertrekken met de staart tussen de benen naar huis om daar uit te huilen.
5-0

Website laten maken Culemborg - Liberty
De woestijnratten hebben nog niet laten zien dat het ontslaan van hun onverstaanbare coach zinvol was. Wederom verloren afgelopen zondag, maar laten we daar maar niet teveel op in gaan. Hopelijk kan Mick de spits zijn losgeslagen pups een beetje kalmeren, want het testosteron gehalte zit bij deze gasten nog net iets te hoog, dat zal wel komen door hun eeuwige m@@gdelijkhe!d en ze daar zeer gefrustreerd over zijn. Het lukt Mick helaas niet om ze rustig te krijgen en Liberty eindigt de wedstrijd dan ook niet met 11 man. Website laten maken Culemborg is de lachende derde en loopt er simpel met de overwinning vandoor.
4-1


Don Quishoot - Website laten maken Boxmeer
Donkey tegen Boxminder. De stWebsite laten maken Udentjes uit Eindje staan eindelijk een keer hoog op de ranglijst en dat hebben ze zaterdag dan ook gevierd met flink wat pintermannetjes. Hierdoor staan er een aantal bollebozen nog dronken op het hockeyveld en ziet het er niet uit wat ze aan het doen zijn. Als argument hebben ze dat het volgens de berekeningen gewoon kon en laten dit dan ook aan de aanvoerder zien. Boxminder heeft voor de wedstrijd nog flink wat snuif weggewerkt en hebben dit ook in de dug-out gelegd in plaats van de Dextro. Ze vliegen dan ook uit de startblokken en komen in het eerste kwart zowaar voor te staan. Donkey stelt echter nog wel orde op zaken.
2-2