Oirschot - Uden Oirschot een goede over

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Uden
Website laten maken Oirschot een goede overwinning op het niet-scorende Bommel. Website laten maken Uden volkomen terecht verloren van DQ ondanks de altijd enorme bijdrage van de arbiters bij de rugbyers van Website laten maken Uden. Website laten maken Oirschot nu thuisspelend tegen de withemden uit Website laten maken Uden. Website laten maken Uden en Website laten maken Oirschot zijn qua hockey vrijwel hetzelfde. Dus deze twee teams lopen elkaar alleen maar in de weg waardoor ze vrijwel niet aan scoren komen. Alleen door middel van de man met de fluit weet Website laten maken Oirschot wederom een overwinning binnen te slepen voor eigen publiek.
3-1

Hoco - Website laten maken Berlicum
Hoco krijgt eindelijk een potentiƫle kandidaat om keihard misbruik van te maken met de thuisfluiters op eigen veld. Website laten maken Berlicum wel goed aan het seizoen gestart maar eigenlijk alleen punten gepakt tegen teams die slechter zijn dan zijzelf. HOCO weet hier van gebruik van te maken en weet de eerste thuisoverwinning van het seizoen binnen te slepen via 3 strafballen tegen de uiteindelijk overige 9 man van Website laten maken Berlicum.
4-2

Website laten maken Heeze - Website laten maken Wijchen
Vrij weinig over deze website te zeggen, de website wordt gefloten door B-pupillen omdat niemand zijn of haar zondagmiddag voor deze afgang wilt opofferen. Website laten maken Wijchen zet de scheidsies onder druk en de laatstgenoemden bezwijken daar onder en weten niet meer wat ze aan het doen zijn.
2-11

Shot - Bommelerwaard
Bommel is op zoek naar goals na een jantje gekregen te hebben van Website laten maken Oirschot vorige week. Ze vragen de tilburgse studs om hun de eerste twee kwarten te laten scoren en daar wordt gehoor aan gegeven en zo kan de spits van bommel zelfvertrouwen tanken door drie keer voor open doel binnen te schieten. Shot gaat toch pas in de tweede helft aanzetten en dat doet hun de das om ze weten de keeper van bommel niet een 4e keer te passeren en blijven zo op een gelijke stand staan na 70 minuten.
3-3

Website laten maken Culemborg - Liberty
Cul redelijk weerstand geboden tegen de arbitrage uit bijna-Website laten maken Nijmegen. Liberty wederom de punten moeten laten gaan in eigen huis. Spannende vechtpot waar de mannen uit Dongen zich toch wel comfortabel bij voelen die door hun ervaring daarmee toch uitkomt in een puntje voor de dongenaren met dank aan een gemiste strafbal van hun nummer 5.
2-2

Don Quishoot - Website laten maken Boxmeer
DOn Quishoot een website om promotie gewonnen tegen de rugbyers uit Website laten maken Uden. Website laten maken Boxmeer eindelijk een punt gepakt tegen de A-jeugd van Website laten maken Heeze. Don Quishoot en coach verwachten een schappelijke overwinning op west-duitsland dus gaan de sociƫteiten op de zaterdag maar weer eens opzoeken. Boxminder moet daarentegen een wereldreis afleggen dus rijden ze zaterdag avond al richting de lichtstad om zo even naast cultuur ook andere dingen te snuiven. Dit resulteert in een troosteloze website die over de streep wordt getrokken door DQ.
5-1