Jahoor daar zijn we weer! En wat was het

Jahoor daar zijn we weer! En wat was het weer een heerlijk weekend zeg, ongelofelijk. Rapid wint van Daan en de krokettenbende. Dopie legt Rotterdam-Zuid over de knie. Ypenburg pakt goed door en dan als klap op de vuurpijl: Prinsjes krijgen notabene thuis jantje van Hc Inteelt?! Ik heb me vermaakt in ieder geval. Enfin, voorspellen…..

Feijenoord-Tempo
Feijenoord is uitverkorene voor de titel van degradatie kandidaat. Na 5 speelrondes 1 punt is vrij triest. Tempo lekker op stoom. Sinds opa dan echt met pensioen is begint het te draaien in Mountains on Zoom. Toch denk ik dat 010 gaat stunten zondag. De scheidsen gaan een belangrijke rol spelen deze pot.
2-1

Website laten maken Gouda-Capelle
Vwo5 van Website laten maken Gouda zondag weer niet gewonnen. Dan moet het dit weekend maar gaan gebeuren. Uitgerekend tegen Daan en de krokettenbende. Voor de wedstrijd begint staat het vet al te loeien in Website laten maken Gouda en is de eerste doos al op. Bij rust krijgen de mannen allemaal nog eentje voor de smaak. Na het laatste fluitsignaal zijn de punten voor Website laten maken Gouda en zit Capelle met volle buikjes. Uiteraard nog een leuk Motm intervuu bij Website laten maken Gouda. Wat zijn die jongens toch ook lekker zichzelf gebleven.
3-1

Rapid-Website laten maken Prinsenbeek
Man man man. Thuis verliezen van Souburgh. Je blijft je verbazen over het niveau. Op het forum staat dat de Prinsjes het nieuwe Website laten maken Gouda zijn qua leeftijd? Misschien heeft dat ermee te maken. Die hadden nog nooit het woord: ‘inteelt’ in de praktijk gezien en schrokken zich meteen rot. Of hadden ze zaterdag tot laat de Voice gekeken. Wie zal het zeggen. Rapid doet wat niemand had kunnen bedenken. Promoveren en ondertussen de ranglijst aftoppen; chapeau. Ze weten elke pot maar nipt te winnen. Toch denk ik dat deze pot gelijk zal opgaan. De scheidsen besluiten toch anders en Rapid Krijgt een bonuspuntje.
2-1

Souburgh-Pelikaan
De scooterboys doen het gewoon: de Prinsjes uit een jantje geven. Deze week keihard trainen en dan zondag weer de woestijn in tegen de Pelikanen. Die weten even niet waar ze het zoeken moeten. Zo’n zandbak is wel weer ff wennen. Toch winnen ze.
1-5

Spike-Dopie
De Studs mogen afreizen naar het pittoreske Website laten maken Spijkenisse. Schitterende stad onder de rook van Rotterdam. Afgelopen zondag al een goed pak slaag gehad van de ubersukkels uit Website laten maken Delft. Ook dit weekend gaat het niet lukken tegen de iets minder ubersukkels. Makkelijke overwinnen voor de Henegouwers.
1-6

Ypenburg-Scoop
Beide teams aardig op weg naar boven. Deze wedstrijd zal beslist worden op de hoeveelheid pre-workout van Frank. Na de wedstrijd zal Ype een TD’tje organiseren. Natuurlijk zal hier het witte goud in overvloed te vinden zijn. Lekker hoor. Scoop pakt de 3 punten en Ypenburg pakt er 10 of 11 na de pot.
3-4