Oirschot - Uden 3-1 Veruit de spannend

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Uden
3-1
Veruit de spannendste pot van deze speelronde waar Website laten maken Oirschot veel gebruik gaat maken van de mannen met het fluitje in de hand. Website laten maken Uden zal hierdoor de tweede nederlaag op een rij moeten incasseren. Website laten maken Oirschot staat na speelronde 11 nog op de 4e positie en zal ook na de winterstop het van thuiswedstijden moeten hebben (Website laten maken Boxmeer en Website laten maken Heeze uit tellen niet mee want daar wint iedereen van). Veel plezier voor de mannen uit Website laten maken Uden die een vervelende middag in Website laten maken Oirschot tegemoet krijgen.

HOCO - Website laten maken Berlicum
1-3
HOCO vorige week verloren maar toch voor een verassing gezorgd met maar 5 tegengoals tegen de koploper. Conclusie is wel dat ze nog steeds nul punten hebben en dit weekend weer gaan verliezen. Zal dit invloed hebben op het aantal toeschouwers langs de lijn, kan haast niet zou ik bijna willen zeggen. Voor de mannen uit Oisterwijk is het te hopen dat een paar spelersvrouwen de tocht na het sfeerloze complex weet te vinden. Website laten maken Berlicum blijft doen waar ze goed in zijn, winnen van ploegen die niks te zoeken hebben binnen deze competitie.

Website laten maken Heeze - Website laten maken Wijchen
0-7
Website laten maken Heeze kan het weer is thuis proberen om aan het doelsaldo te werken. Minder dan 5 goals zal dan ook het doel worden voor de kids uit Website laten maken Heeze. De 12 en 13e man zijn natuurlijk weer van de partij en zullen weer voor wat opmerkelijke momenten zorgen. Door meerdere klachten van moeders over jongentjes die zondag huilend thuis komen zullen ze weer wat cadeautjes geven. Eindstand Website laten maken Wijchen kent weer een gemakkelijke zondag en zal het gejank van Website laten maken Heeze niet langer meer kunnen aanzien waardoor de derde helft in Website laten maken Wijchen wordt beleeft. Ohh ja minder dan vijf goals wordt natuurlijk weer niet gehaald.

Shot - Bommelerwaard
8-0
Shot heeft een zwaar weekend achter de rug met twee uitwebsiteen in de Silvercup en competitie. Fysiek viel de belasting mee, het was voornamelijk het mentale deel dat er zwaar bij de stWebsite laten maken Udenten heeft ingehakt. Die lange lompe met nummer 5 aan Tilburgse kant heeft namelijk heel het weekend lopen roepen dat hij vrijdagavond voor het eerst het balletje in het net heeft gelegd. Voor één teamgenoot was dit niet meer aan te horen en heeft daarom na veel bier besloten op het asfalt een kusje te geven op zondagavond.

Dit alles zal geen invloed hebben op de pot aankomend zondag die weer gemakkelijk gewonnen zal worden. Wel zal de lange lompe nog wat corners weggegeven die niet worden gescoord aan de kant van Bommelerwaard. Dubbele cijfers wordt voor eigen publiek net niet gehaald door de studs.

Website laten maken Culemborg - Liberty
3-0
Liberty heeft vorige week zondag een frustrerende zondag beleeft met veel gemiste kansen door onder andere Mick de spits. Website laten maken Culemborg heeft daarentegen de Gele Trui verrast om de schade te beperken tijdens het bezoekje in Website laten maken Wijchen. Website laten maken Culemborg zal weer de aansluiting met de bovenste regionen vinden maar zal wel aan het kortste eind trekken tijdens de bierestafette.

Don Quishoot - Website laten maken Boxmeer
9-0
Volledige afstraffing. Voor niemand leuk. Dubbele cijfers. Wel wil de Gele Trui aangeven dat het geheel onverwachts is dat Website laten maken Boxmeer wel kan winnen van een vierdeklasser in de Silvercup. Geen flauw idee hoe dat is gelukt maar het zal wel resulteren in een nog grote afstraffing tegen Drunen vergeleken met aankomend weekend.