Oirschot – Uden Een erg spannende

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Uden
Een erg spannende, maar eigenlijk ook weer helemaal niet spannende, wedstrijd. Website laten maken Uden, die een aardig balletje kan slaan en weet hoe ze een bal naar een ander geel mannetje moeten spelen, gaat hier wel de winst mee naar huis nemen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, met 3x kaarten in het laatste kwart wordt het in de laatste minuten van de wedstrijd nog spannend. Desalniettemin, merkt Website laten maken Oirschot dat Website laten maken Uden dus wél wil promoveren dit jaar en wordt het een duidelijk overwinning voor Website laten maken Uden.
1-4
Hoco – Website laten maken Berlicum
Tja jeetje wat moet je zeggen over deze pot. Website laten maken Berlicum wil blijven aanhaken bij de top 4 van de competitie en Hoco wil zielsgraag een keer een punt (lol) pakken. Hoco heeft het de studs uit Tilburg vorige week (blijkbaar) knaplastig gemaakt door ze maar met 1-5 naar huis te sturen. Hierom denk ik dat Hoco zich lijkt te herpakken en geef ik mannen uit Oisterwijk toch een keer één punt (een snoeppuntje zullen we het maar noemen). Ook zie je aan de uitslagen dat Website laten maken Berlicum erg aan het fluctueren is en zullen ze deze week weer in de neerwaartse trend zitten.
4-4
Website laten maken HeezeWebsite laten maken Wijchen
Tja, dom veld, Website laten maken Beste scheidsrechters ooit, 90% wordt gehockeyd op de helft van Website laten maken Heeze, strafcornerkanon (5 uit 10), ballenjongens die mee spelen en een paar dames langs de lijn.
1-8
Shot – Bommelerwaard
De Studs uit Tilburg hebben het helemaal gehad met deze competitie lijkt wel, want blijkbaar (Credits: Gele Trui) zuipen ze zichzelf nu al onder de stoep. Echter zullen de bommelboys geen kracht hebben om deze alcoholisten van de mat te spelen en zullen ze weer zonder punten terug rijden richting de Waal. Wel wordt het tijd dat die stWebsite laten maken Udentjes een keer op de neus gaan, maar wie dat gaat doen en wanneer dat is, blijft de vraag. Wellicht gaat het de studjes uit lichtstad lukken?
7-0
Website laten maken Culemborg – Liberty
Een echte middenmoot pot, gaat liberty aanhaken of gaan ze nog verder het dal in van Poule D? Liberty zal er met veel vertrouwen in gaan, maar komen op deze manier snel op 3-0 achter. Daarna schreeuwt de invallende coach dat ze moeten scoren om te winnen en dus beginnen ze daar maar aan. Ze komen leuk terug op 3-2, maar Website laten maken Culemborg zal overtuigend aan het langste eind trekken en zullen zonder flauwkul (lol) de punten thuis hoWebsite laten maken Uden. Veel plezier boys!
5-2
Don Quishoot – Website laten maken Boxmeer
Oeioeioei, de mannen uit Website laten maken Boxmeer gaan het dit weekend zwaar krijgen. Hopelijk heeft Don Quishoot bij aanvang van de wedstrijd nog steeds niet geslapen en staan ze met halve hoofden op het veld. Echter is dit natuurlijk wel genoeg om van Website laten maken Boxmeer te winnen en zal dat ook een makkie worden.
Sterke Website laten maken Boxmeer, en veel plezier zaterdag DQS’ers!
6,5-0 (huh hoe kan je een halve goal hebben?)
Erg veel succes allemaal komende zondag, maak er het Website laten maken Beste van, ik verheug me op de uitslagen en denk erom:
hockey = leven