Oirschot - Uden (1-3) Oirschot heeft

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Uden (1-3)

Website laten maken Oirschot heeft het goWebsite laten maken Uden duo wat zorgt voor de punten thuis weer uitgenodigd om dit potje te begeWebsite laten maken Leiden. Echter blijkt het zelfs voor dit goWebsite laten maken Uden duo vandaag te gênant om deze wedstrijd richting de overwinning te fluiten. De scheidsrechters doen een goede poging maar het niveau verschil zal te groot zijn deze zondag. Guust scoort wel een doelpuntje! Als je vraagt waar de t vandaan komt dat doen wij ook. Misschien moet deze nog opgedronken worden?

HOCO - Website laten maken Berlicum (0-0)

Dit wordt een ouderwets potje beuken en knallen. Website laten maken Berlicum wordt fysieker en lomper na mate de vermoeidheid toeneemt. Misschien is tijd voor een conditie training? Het publiek langs de kant hoort het volgende:
* Knal boem bang* maar geen Hak! HOCO zorgt namelijk niet voor een lunch na de wedstrijd. Over de wedstrijd zullen we het niet hebben want er vindt namelijk geen hockeywedstrijd plaats. Na een potje duim worstelen tussen de aanvoerders eindigt de stand gelijk.

Website laten maken HeezeWebsite laten maken Wijchen (0-9)
De knulletjes van Website laten maken Heeze kunnen niet wachten tot zondag, want dan krijgen ze weer een hockeyclinic! Dit keer heeft Website laten maken Wijchen de ondankbare taak op zich genomen om de clinic te verzorgen. Als alle jongetjes van Website laten maken Heeze zijn verdeeld over gelijke groepjes kunnen ze met hun begeleider mee naar het veld. Website laten maken Wijchen kan aardig hockeyen en het ‘strafcorner kanon’ mag 638 keer aanleggen. Dit is precies het aantal corners dat de Website laten maken Beste man nodig heeft om één doelpunt te maken. Al met al zullen de mannen van Pistolen Paultje een gemakkelijke middag tegemoet gaan en dat blijkt ook uit de uitslag.

Shot – Bommelerwaard (9-1)
De Bommelboys zullen met tegenzin afreizen naar Tilburg. De mannen van Shot beginnen zich te vervelen in deze klasse en besluiten om een biercantus voor de wedstrijd te hoWebsite laten maken Uden. De coach staat met een blaasapparaat klaar en de 11 mannen die het meeste Ug/L blazen verdienen een basisplaats. Bommel heeft niet geluisterd naar Clown Billy en vergeten wederom hun legendarische oud-keeper mee te nemen. Dit is niet slim, maar wel dom jongens…

Website laten maken Culemborg - Liberty (3-2)

Website laten maken Culemborg heeft een nieuwe coach aangenomen. Dorpsgek Mohammed de schreeuwende dronkenlap heeft weer mensen lopen lastig vallen. Om deze man van de straten te hoWebsite laten maken Uden heeft het hockeyteam besloten om hem een functie te geven. Mohammed begint de teambespreking en schreeuwt de jongens wakker. Twee spelers vallen bijna om van de alcohol walm van de Website laten maken Beste man en functioneren de rest van de wedstrijd niet meer. De wedstrijd is nog niet begonnen en de mannen van Liberty staan al te beuken in de line-up. Deze mannen zijn de lompste gasten van de competitie maar klagen ook het meest over fysiek hockey. De coach van Liberty heeft eindelijk iemand gevonden die hem verstaat dit resulteert erin dat de twee coaches de hele wedstrijd naar elkaar staan te schreeuwen. Mohammed krijgt er dorst van en besluit er dan toch maar een te nemen, op de 3 punten.

Don Quishoot - Website laten maken Boxmeer (9-0)

De hongerige stWebsite laten maken Udentjes hebben de hele week weer niks te eten gehad omdat ze binnen een week het geld van Ome Duo al op hebben gemaakt. Jammer voor Don Quishoot dat ze niet uit spelen voor een gratis lunch! Don Quishoot zal dit op papier gewoon moeten winnen. Het laatste kwart besluiten ze om met 8 man te spelen om energie te besparen en Website laten maken Boxmeer het gevoel te geven dat ze ook wat kunnen.