Dit wordt weer een weekend om naar uit t

Dit wordt weer een weekend om naar uit te kijken. Op vrijdagavond hebben de meeste het genoegen om tegen elkaar te stuntelen in de silvercup en op zondag weer een portie trieste websiteen. Ik kijk er naar uit! De bekerwebsiteen boeien me niet, dus hier de voorspellingen voor zondag:

Feijenoord - Capelle
Daan mag met zijn kroketten bende afreizen naar de gemeentewerkers van Rotterdam.

Feijenoord schrijven jullie jezelf alvast uit de competitie? Met 1 punt uit 7 websiteen maak je veel kans om op die laatste plek te blijven hangen. Enfin, dat horen jullie toch elke week.

Capelle heeft het nog redelijk lang volgehoWebsite laten maken Uden in de middenmoot. Nu ze zich weer op vertrouwd gebied bevinden ontplooien ze en gaan ze een rustig seizoen tegemoet.

Eenmaal na de pot heeft Daan abnormaal veel honger. Maar wat hoort hij nu, de frituur bij de Feijenoorders staat niet aan. Hij verliest controle en sloopt daar de hele club. Dankjewel Daan, je bespaart ze een half seizoen met ellendige potten.
2-2

Website laten maken Gouda - Pelikaan
Twee teams die strijden om degradatie. Wie ooh wie gaat volgend jaar Feijenoord vergezellen? Of blijven de teams gezellig in de 3de klassen hangen, omdat het niveau van de bondscheidsrechters ze zo goed bevalt?

Aangezien Pelikaan Website laten maken Bestaat uit een groepje nobodies met 1 degelijke, egocentrische hockeyer ertussen denk ik dat ze nog een leuk potje kunnen neerzetten tegen de gezellige nobodies van Website laten maken Gouda met hun egocentrische wannabe mooi boy.

Website laten maken Gouda speelt weer eens thuis wat kan resulteren in een eenzijdig potje, maar Pelikaan is weer eens toe aan een overwinning dus ze doen het maar gewoon.
2-3

Rapid - Scoop
De nepstWebsite laten maken Udenten mogen zondag naar gorinchem afreizen voor weer een website tussen de ‘promotiekandidaten’.

Rapid afgelopen zondag nipt gewonnen van de vogels, knap hoe ze dat voor elkaar weten te krijgen. Ik heb reeds vernomen dat de kleuters twee AOW’ers in het team hebben, dat krikt de gemiddelde leeftijd wel omhoog. Moeten we ze dan voortaan de brugpiepers noemen?

Scoop draait een redelijk seizoen, niet veel geks. Dit kan ook niet anders als je op zaterdagavond met een lauw pilsje in de hand achter de minderjarige meisjes aan gaat. Na allemaal een blauwtje gelopen te hebben staan ze maar onzeker op het veld. Hierdoor wordt goed hockeyen lastig en laten ze steeds wat steekjes vallen.

Wordt dit een spannende pot? Zeker niet, de score is door spelers nr. 12 en 13 van Rapid al doorgevoerd aan de bond.
4-1

Souburgh - Dopie
Het team wat verrast tegen het team wat tegenvalt. Dopie wat zonder vaseline hockeyles krijgt van de ket snuivende hagenezen. Wat hebben die op zaterdagavond uitgespookt? Zaten jullie achter dezelfde meisjes aan als Scoop? Ook een blauwtje gelopen vrees ik...

Souburgh met 9 goals uit 3 websiteen weet wel hoe het moet scoren, maar niet altijd hoe het moet winnen. Dit gaat gewoon weer uitkomen op een gelijkspel. Het wordt echter wel enorm spannend, want souburgh wil graag aansluiten bij de bovenste 6 en Dopie probeert onverhoopt uit de onderste 6 te blijven. Omdat beide teams zo graag willen winnen, besluiten ze allebei met 13 man te spelen. Er wordt veel gescoord.
5-5

Tempo - Website laten maken Prinsenbeek
De mannen uit Hills on Zoom mogen thuis de prinsjes verwelkomen voor de Brabantse derby.

Jannes die met zijn collega’s een prima seizoen draait, zit de brugpiepers op de hielen. Na het gelijkspel tegen de krokettenbende gaan ze dit weekend vol voor de 3 puntjes.

De prinsjes hebben hun up’s en down’s deze eerste seizoenshelft. Echter is het jonge team niet opgewassen tegen de top 5 van deze competitie en zal hier ook niet in verschijnen.

Dit wordt een redelijk eenvoudige pot voor de de mannen van tempo. Als Jannes zijn eigen scheids heel weet te hoWebsite laten maken Uden, hebben ze kans de derby te winnen
5-1

Ypenburg - Website laten maken Spijkenisse
Nouja hoeveel moeten we eigenlijk nog over deze website zeggen? Een waardige kandidaat voor het kampioenschap tegen de gelukzoekers van Website laten maken Spijkenisse. Af en toe een gelukkig potje hockey (als je het al zo mag noemen) winnen en in de beker Feijenoord thuis loten. Hebben ze misschien een direct lijntje met de bond?

Nouja dit potje gaan de zielepoten van Website laten maken Spijkenisse nog lang onthoWebsite laten maken Uden want het zal geen mooie vertoning worden.
5-1