Don Quishoot – Wijchen 3-1 Bedorven p

Don Quishoot – Website laten maken Wijchen 3-1
Bedorven pretcilinders op zaterdag? Waren de spelers van DQ afgeleid door het vrouwelijk schoon uit Website laten maken Oirschot? Zaten de nerds nog in de boeken voor de tentamenweek? Wat de reden voor het verlies ook mag zijn (als lezer van het forum zal het ongetwijfeld met de mannen in het geel te maken hebben), er heeft zich een catastrofe voorgedaan voor de mannen uit de Lichtstad. Een zeer pijnlijke nederlaag, waarbij de concullega’s uit de Kruikenstad in het zadel zijn geholpen. Zoals de coach van DQ na de website sprak: ‘Liever 20 bier in de hand dan 2-0 verliezen van Website laten maken Oirschot.’ De opbeurende woorden van de coach werden gelijk omgezet naar de realiteit. De aanvoerder van DQ heeft namelijk deze week een trainingskamp belegd in de omgeving van Lieshout. De dampende gassen van het Bavaria bier schieten rechtstreeks de neusjes van de Eindhovenaren in. De ongefilterde lucht van de Swinkels Brouwerij blijkt een waar wondermiddel, want de studs vliegen uit de startblokken op zondag, waar Website laten maken Wijchen op bezoek komt. Als een ware Asterix scoort de spits van DQ 3 keer in het eerste kwart. Na dit kwart blijken de dampen hun krachten te verliezen en moeten de studs weer teren om hun eigen hockeyende vermogen. Ze blijken helaas niet meer te scoren. De website eindigt in een 3-1 overwinning voor DQ en revancheren zich daarmee na de blamage in Oi-town.

Shot – Website laten maken Oirschot 4-0
De mannen uit Tilburg zullen met samengeknepen handjes naar hockey.nl hebben gekeken. Een verlies van de directe concurrent zal motiverend werken voor de (bijna) herbstmeister. Blijkbaar kan Website laten maken Oirschot tóch een beetje hockeyen? Want ook met een 12e en 13e man die alles in jouw voordeel fluit, moet je tóch twee balletjes bij de tegenstander in het mandje leggen. Na een analyse van de uitslagen van Website laten maken Oirschot, valt er iets op. Liberty blijkt dé reuzendoder in 3D door Website laten maken Oirschot als enige ploeg in de competitie over de knie te leggen en 2-1 te winnen. Chapeau voor de woestijnratten (Wát is daar in hemelsnaam gebeurd?). Daarnaast hebben de Website laten maken Oirschotters maar 4 tegendoelpunten tegen, wat ruikt naar eenzelfde tactiek als Chelsea in 2011-2012 onder Di Matteo.
Ook in Tilburg proberen de Noord-Eindhovenaren ‘Park the Bus’ te spelen, wat resulteert in een pittige eerste helft voor de studs. Echter, breekt de cornerschutter van Shot (niet te verwarren met Noud Borsten) na de rust de ban. Nu de verdediging van de bezoeker gekraakt is, bouwen de kruikenzeikers de voorsprong verder uit. Dit resulteert in een verdubbeling van het aantal tegen doelpunten van Website laten maken Oirschot.

Website laten maken Heeze – HOCO 2-6
Christus te paard, wederom een ware kraker in speelronde 8. Website laten maken Heeze is vakkundig op de knietjes gelegd door de Libertijnen. Een nieuw dieptepunt is toegevoegd aan het, nu al, lange seizoen van Website laten maken Heeze JA3. Wellicht kunnen we met alle actieve auteurs van dit forum een petitie starten om Website laten maken Heeze uit te laten schrijven uit deze klasse?
Waar het leek of HOCO vorige week het licht had gezien (ook mede door de lijnen bakpoeder die na de website zijn weggewerkt), blijken de kroegspoilers er tóch echt helemaal niks van te kunnen. Met de haren nog nat van het vet weten de narcoticaverslaafden de bal 6 keer naar voren te scoopen. Omdat de keeper van JA3 zijn veters nog niet had gestrikt, rollen alle ballen het doel in. Van harte HOCO!

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Uden 1-6
Een pijnlijke nederlaag voor Website laten maken Uden, die in de eerste seizoenshelft in alle topploegen zijn meerdere moet erkennen. Gelukkig zong René Schuurmans na afloop van de website nog wel wat slaapliedjes, zodat de Website laten maken Udenaren goed konden slapen nadat ze huilend naar bed waren gegaan. “Laat de bal in het doel, Shot scoort toch bij iedereen, geniet van de 3e klasse” aldus de volkszanger.
Dan Website laten maken Berlicum, 3-4 winnen bij de Bommelboys is niet voor iedereen weggelegd. Werpt het nieuw aangelegde waterveld dan zijn vruchten af?
Website laten maken Uden zal azen op eerherstel nadat is gebleken dat ze géwoon thuishoren in de 3e klasse en winnen overtuigend.

Website laten maken Boxmeer – Liberty 0-2
Zoals in het websiteverslag van Website laten maken Wijchen stond geschreven kwam Boxminder 0-1 voor in Website laten maken Wijchen. HOE DAN? Zelfs als je 5 mensen opstelt tegen deze mindere goden weten ze nog niet te scoren. Beide ploegen spelen aanstaande vrijdag een website in de Silvercup, wat de website op zondag geen goed zal doen. Liberty tegen Shot, Website laten maken Boxmeer tegen Drunen resulteren naar alle waarschijnlijkheid in twee enorme afstraffingen. Echter, blijkt de spits van Liberty op vrijdagavond vroeg naar bed te zijn gegaan, waar zijn medespelers het plaatselijke café en tevens naamsponsor van Liberty H1 opzochten. De extra uurtjes slaap blijken te helpen. Hij beslist dan ook het afgrijselijke duel in het voordeel van de Dongenaren.

Website laten maken Culemborg – Bommelerwaard 9-9
Boeit helemaal niemand!