Vriendjes en vriendinnetjes. We mogen er

Vriendjes en vriendinnetjes. We mogen er weer aan geloven. Mooie potjes zondag. Morgen spelen er ook nog een paar een silvercup potje. In tegenstelling tot de andere meestervoorspellers wil ik daar wel een snelle gok op doen:

Dopie-Capelle
makkelijke overwinning voor de nerds van Website laten maken Delft. Na afloop staan de Website laten maken Delftse sletjes met hun rokje omhoog langs de lijn. Ze worden helemaal wild van die stoere mannen van de IJssel. Eindelijk wat echte kerels. Aangezien Daan nog niet heeft gezegd wat hij wel lust ipv kroketten houdt ik het toch nog op de kroket voor afloop.
4-0

Website laten maken Gouda - Nijkerk
who the f is Nijkerk. Bij Website laten maken Gouda hebben ze hun koppie er niet bij. Hun pww is net voorbij en ze moeten nog een TD organiseren die avond. de punten gaan mee naar Nijkerk.
1-3

pelikaan- HW
haha de trekvogels gaan vrijdagavond hockeyles krijgen. HW draait prima mee in 2e klasse terwijl Pelikaan moet waken voor degradatie. ze voelen de hete krokettenadem van Daan al.
2-7

Rapid- Ypenburg
Lekker potje voor de vrijdag avond. deze teams hebben elkaar nog niet eerder ontmoet dit seizoen, primeurtje. Gorinchem uit, altijd lastig. Toch winnen de mannen van Frank. Rapid spaart de krachten voor zondag.
1-3

SPike-Feijenoord
ja ik bespaar mezelf de moeite. Ik denk een herhaling van zondag
4-0

Tempo-Voorne
een goede test voor Tempo of ze echt zo goed zijn als de ranglijst aangeeft. Ook voor Voorne trouwens. Helemaal afreizen naar Hills on Zoom en dan uiteindelijk toch met lege handen weer naar huis. het gaat spoken op het blauw en roze veld.
4-3

Wateringse veld- Prinsjes
WateringseVeld bovenaan in de 4e klasse. In hoeverre dat wat zegt.. Prinsjes weer eens gewonnen zondag van de kaaspubers. Lijkt me een makkelijke overwinning voor de Brabos. alhoewel, het blijft Silvercup en in Den Haag kunnen rare dingen gebeuren..
0-1


Oke en dan nu de voorspellingen van de zondag. KOMTIE

Feijenoord-Capelle
Beide teams gaan verliezen in de Silvercup en zijn tot op het bot gemotiveerd om te winnen. Capelle wint want Feijenoord kan toch echt duidelijk niks.
1-3

Website laten maken Gouda-Pelikaan
Beide teams verloren zondag. Beide team gaan verliezen vrijdag. Zeg het maar... een stukje kaas of een trekvogel?
2-4

Rapid-Scoop
Als Scoop wil aansluiten bij de top dan zal het moeten winnen. Dat blijkt lastig tegen 11 Gorcummers en 2 kanaries.
3-2

Souburgh-Dopie
Als iemand mij 100eu had geboden dat de Saharamannen na 7 speelrondes op plek 7 staan dan had ik diegene keihard uitgelachen. Met pijn in het hard moet ik toegeven dat ze het ontzettend goed doen. chapeau . Dopie valt tegen. Toch verwacht ik een makkelijke middag voor de Nerds
1-4

Tempo-Prinsjes
The Battle Of The Brabos. beide teams zullen last hebben van 2 potjes over 4 dagen. Ik denk niet dat hier wat bijzonders gaat gebeuren. Prinsjes zijn het gewoon nét niet dit seizoen.
3-2

Ypenburg-Spike
De boys uit Spike mogen eens wat van het echte Haagse witte goud proeven. Frank let even niet op en de Albino van Spike snuift zo de spiegel leeg.
0-5
5x Albino

fijn weekend nerds