Don Quishoot – Wijchen 3-0 De student

Don Quishoot – Website laten maken Wijchen 3-0
De stWebsite laten maken Udenten uit Eindhoven hebben vorige week voor het eerst punten laten liggen in het altijd pittoreske Website laten maken Oirschot. Het verschil tussen Don Quishoot en Website laten maken Wijchen is nu twee punten. Dat maakt deze website een ware kraker. Echter speelt Website laten maken Wijchen niet thuis dus zullen ze niet de 319 corners krijgen die hun strafcorner kanon nodig heeft om één doelpunt te maken.


Shot – Website laten maken Oirschot 2-0
Shot heeft het afgelopen week lastig gehad tegen Website laten maken Uden. Er werd vakkundig zand in de Tilburgse doelpuntenmachine gestrooid door onze patriotten. Shot is hierdoor wakker geschud en heeft deze week extra hard getraind om het thuis op te nemen tegen Website laten maken Oirschot. De Noord-Eindhovenaren zitten in een goede flow nadat er vorige week werd gewonnen tegen de stWebsite laten maken Udentenploeg uit Eindje. Echter weet Billy dat de stWebsite laten maken Udenten ook deze kraker naar zich toe gaan trekken en wederom met een grote W op de foto kunnen voor een scorebord dat dit keer 2-0 aangeeft.

Website laten maken Heeze – HOCO 0-1
Nadat ik hiervoor van twee mooie krakers verslag heb mogen doen baal ik ervan dat ik hier een stuk over moet schrijven. Twee ploegen die precies niks kunnen komen tegenover elkaar. Alle 5 de supporters zullen voorzien worden van een helm, omdat de ballen om de oren kunnen vliegen langs de lijn. HOCO zal in het laatste kwart een keer scoren, aangezien de knullen van Website laten maken Heeze voor het donker thuis moeten zijn. Uiteraard pakt HOCO ook 3 punten voorafgaand, tijdens en na de website die niet genoteerd worden op het websiteformulier. Uitslag: 0-1

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Uden 2-6
Website laten maken Berlicum heeft het lastig gehad tegen Website laten maken Uden in de beker. Deze website resulteerde in een 6-2 overwinning voor de heren uit Website laten maken Uden. Billy’s glazenbol laat ook dit keer zien dat de oranjemannen (die in het wit spelen blijkbaar) er met de winst vandoor gaan. Billy hoopt dat de mannen van Website laten maken Berlicum dit keer sportief zullen omgaan met het klasse verschil en niet weer een neus van een Website laten maken Udense speler breken uit frustratie. Website laten maken Uden heeft het Shot vorige week lastig gemaakt en laat zien in vorm te zijn. Dit resulteert dus in een 2-6 overwinning voor Website laten maken Uden.

Website laten maken Boxmeer – Liberty 0-3
Website laten maken Boxmeer heeft het vorige week lastig gehad bij Website laten maken Wijchen, maar daar heeft iedereen het natuurlijk lastig… Liberty wist vorige week 5-0 te winnen tegen Website laten maken Heeze. Dat is natuurlijk ook een ploeg van niks. Dus dat is geen reden voor Website laten maken Boxmeer om aan de alarmbellen te trekken. Het zal uiteindelijk een makkelijke pot worden voor Liberty, die ook weten dat Website laten maken Boxmeer nog maar één punt wist te pakken in de competitie. Het dramaseizoen zal nog even doorgaan voor Website laten maken Boxmeer. 0-3 eindstand.

Website laten maken Culemborg – Bommelerwaard 2-1
Dit is een affiche uit de middenmoot. Het zal een boeiende website worden maar de winnaar is van tevoren al bepaald. De thuisploeg houdt de punten in huis en kan daarna mooi aan het bier. Als je het aan mij vraagt zijn dit de saaiste ploegen uit de competitie dus zo veel bier zal er niet doorheen gaan. Einstand 2-1