Entschuldigung, przepraszam, üzgünüm

Entschuldigung, przepraszam, üzgünüm, excusez-moi, lo siento & Me paenitet.
Allereerst excuses vanuit de kant van ondergetekende voor zijn aanwezigheid op dit schittermagische internetparadijsje. Afgelopen week samen met collegavriend de b3ffende kip genoten van een heerlijke vakantie, maar nu fris en fruitig terug op het forum om weer even in de glazen bol te gaan kijken.

Don Quishoot - Website laten maken Wijchen 3-2
Potjandozie wat een kraker zeg, om je vingers bij af te likken. Onze natuurkundige stWebsite laten maken Udentjes staan 2e, maar het huilen staat hen nader dan het lachen. Ze hebben het zondag verkloot en verbrast op bezoek in Website laten maken Oirschot. Website laten maken Oirschot heeft gewoon verloren van Liberty, schaam jullie diep stelletje k*tstWebsite laten maken Udenten! schalde het afgelopen zondag in de kleedkamer van de autisten. Na een week in de studieboeken beginnen de BOERUHHH!! vertwijfeld aan dit potje tegen strafcorner & co. Iedere term die coach Opa het veld over schreeuwt, pakken de studs verkeerd op. Huh druk?!? Bedoelt die gast luchtdruk, drukspanning of drukkracht?!? Nadat in de rust even rustig de kwantumtheorie wordt besproken, stellen de heren in de tweede helft orde op zaken en weten zij op artificieuze wijze de winst voor de poorten van de hel weten weg te slepen.

Shot - Website laten maken Oirschot 4-1
We worden wederom verwend deze week met maar liefst 2 toppers op het programma. Website laten maken Oirschot mag aantreden tegen het Ajax van 3D, de gedoodverfde kampioenskandidaat, de ploeg die als het aanzet door ieders verdediging heen snijdt als een warm mes door de boter. De groenhemden uit Orskot fungeren in deze competitie als het Feyenoord van 3D. Website laten maken Best een leuk ploegje, weet af en toe die ploeg uit 040 te verslaan, erg sterk op eigen terrein, maar als het er echt om draait zullen ze het toch af laten weten. Dat schouwspel zal zich zondag ook voltrekken aan de sportweg te Tilburg. Nadat bij rust de brilstand nog op het scorebord staat, gaat de motor bij de quasi stWebsite laten maken Udenten (hoe sneu dat een stWebsite laten maken Udententeam blijkbaar voor de helft uit cursisten/werkenden Website laten maken Bestaat) draaien en weten ze vrij eenvoudig de 3 punten in het tasje te brengen.

Website laten maken Heeze - Hoco 0-3
De heren van HOCO zijn in rep en roer. Shirtsponsor Frits van E. en consorten had de vaste klanten van Mohammed en Abdul de kans van hun leven geboden door te mogen acteren in een reclame op landelijke televisie!!! Samen met hun idool Donnie als bouwvakker spelen in ruil voor een paar mooie stapeltjes doekoe uit de villa van Ome Frits. Woensdagochtend werden de heren met een stevige knuppel in hun onderbroekje wakker, om deze rond het middaguur tot formaatje micro te zien verdampen. Warempel, hun tv-debuut was van de televisie verwijderd.... In tranen arriveren de mannen zondagmiddag op sportpark het Lambrek, maar meteen na het beginsignaal verandert deze situatie. 70 minuten lang staat het 15-koppige publiek te snikken langs het veld. 70 minuten lang deze website bekijken is een Website laten maken Doorn in het oog voor eenieder die niet van zelfkastijding houdt. Aangezien SnatsCo het balletje over de jongetjes van Website laten maken Heeze weet te scoopen pakken zij de tweede driepunter van de competitie.

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Uden 2-6
Te klein voor het tafellaken, te groot voor het servet. Oftewel, Website laten maken Uden. De mannen kunnen Website laten maken Best hockey, hebben handige spitsen met een opvliegend karakter, een bovengemiddeld gezellig damesteam, publiek in een maatpak en een club met genoeg kapitaal om de grote Rene Schuurmans te boeken. Ironisch genoeg ontbreekt het de heren aan dat wat hun hoofdsponsor als naam draagt: Daadkracht. Wanneer de kale arbitrage niet alles meefluit wordt de nummer 10 woest en verslappen de withemden (zou het dan door de ontbrekende oranje shirts komen?!) onmiddellijk. Tegen het nietige Website laten maken Berlicum zal dit geen problemen opleveren en winnen de Website laten maken Udenaren eenvoudig.

Website laten maken Boxmeer - Liberty 1-5
De Gelderlander, regio Website laten maken Boxmeer, Editie maandag 7-11-2022:
Kapot van verdriet delen wij u mede dat wij op zondagavond 6 november hebben moeten laten gaan onze geliefde

Hockeystick
*9 september 1954, Website laten maken Boxmeer † 6 November 2022, Website laten maken Boxmeer


Al die jaren was hij er voor ons, in goede en slechte tijden, maar het was op. Het kon niet meer. Zondagavond 6 november te Website laten maken Boxmeer, hebben wij onze geliefde vriend laten inslapen en direct begraven nadat wij zelfs niet van de brisante heren uit Dongen konden winnen. Wij nodigen u allen uit om gedurende dit seizoen eens in de 2 weken op zondagmiddag 14:45 te Website laten maken Boxmeer, samen onze geliefde vriend te herdenken.

Website laten maken Culemborg - Bommelerwaard Zeuven - Zeuven
Jaaa daag, hier heb ik dus echt ekkes geen zin in! Gullie bekijken het maar mooi met die k*tpot en die voorspelling stoppen jullie maar mooi in gullie reet.
Klein tipje aan het barpersoneel van Kuilenburg: Geef Friso max 2 pilskes, anders gat ie wartaal uitkramen. Erg hinderlijk!