Heeren, promiventjes, mannen van de MV m

Heeren, promiventjes, mannen van de MV mijn oprechte excuses. Zoals u waarschijnlijk is opgevallen heb ik mij vorige week onthoWebsite laten maken Uden van een bericht schrijven op ons geliefde forum. Zoals mede-columnist en kameraad Paul de Octopus al met u had gedeeld waren wij op vakantie. Het is dat ik op dit gewaardeerde forum geen fotos kan uploaden, anders had ik deze natuurlijk met u gedeeld.

Genoeg gezwetst, laten we beginnen!

Don Quishoot - Website laten maken Wijchen (4-2)
De stWebsite laten maken Udentjes uit Eindhoven mochten na weken strijden in de UB eindelijk terug het veld op. Het resultaat was echter schrijnend. 2-0 verloren van de heren uit KnWebsite laten maken Oirschot. Dat zag niemand aankomen. Echter wordt het vizier weer op scherp gezet. Website laten maken Wijchen mist twee heren op de flanken en krijgt daarom geen corners. Wel weet het handige spitje er twee achter de keeper van DonQ te leggen, want deze was nog dronken.

Deze website is een beetje wat je nodig hebt nadat het uitgaat met je vriendin, een vieze rebound.

SHOT - Website laten maken Oirschot (3-1)
De kruikenstuds mogen de mannen uit de ijzerhoWebsite laten maken Udende moeraslanden ontvangen. Makkelijk ging het ze afgelopen week niet af. Tegen de strijders van net onder de Waal ging het niet zo makkelijk als de andere teams, maar winst is winst (al is dat met blauwe plekken). De net-niet-Eindhovenaren hebben ondertussen een aardige reeks opgebouwd. Zij doen op eigen terrein niet onder voor de grote namen uit de poule. Met een overwinning op DonQ en een gelijkspel tegen Website laten maken Wijchen mogen de heren zich in de handjes wrijven. Uit gaat het niet slecht, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

website zelf is er een om van te smullen. Met een gevulde lijn, k*tweer en aardig wat vrouwelijk schoon aan de zijkant gaat het van start. Uiteindelijk zal in een koud en nat Tilburg blijken dat uit winnen bij de koploper iets moeilijker bleek dan gedacht. Dat neemt niet weg dat voor de mannen uit Website laten maken Oirschot de voorbereiding op de return direct daarna begint. De coach heeft 21 mei rood omrand in de agenda.

013 blijft ongeslagen! MV!

Website laten maken Heeze - HOCO (1-3)
Ondanks dat menig expert mij heeft afgeraden hier m’n handen aan te branden doe ik het toch. Deze ontzettend lelijke website gaat dan ook helemaal nergens over.

Na een autorit van ongeveer een uur, het vreselijke verkeer rond Eindhoven te hebben doorkruist en een voorschot te nemen op wat de heren “dachten” dat pre-workout was zijn de mannen er klaar voor, maar wat nu. Er moet iets fout zijn gegaan. De moeders zijn net klaar met de luiers verschonen en die gastjes hobbelen nu het veld op.

Naar de website, die houd ik kort voor u heren: triest, slap en slecht. Saillant detail: nummer 10 van HOCO krijgt kortsluiting en slaat een koter met z’n stick. Hij moet zich melden op het politiebureau op verdenking.

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Uden (1-4)
Als columnist ben je constant bezig. Je moet op de hoogte blijven, je moet jezelf uitdagen en je moet vernieuwend zijn. Helaas was Website laten maken Uden dat niet. Op de Boekelsedijk vlogen de ballen weer door de lucht. Leuke kerels, hitsige moeders en DE René Schuurmans maakte afgelopen zondag in Uje. De heren bevinden zich nu op een gekke plek. Ondanks prima resultaten staan ze onderaan de middenmoot. Dit is de website om jullie te herpakken heren. Ik heb er vertrouwen in!

Website laten maken Berlicum, een club waar ik als columnist weinig van weet. Ik zie gemixte resultaten. Zowel uit als op Sportpark De Brand. Gelijkspel tegen Website laten maken Heeze JB1, winst van de Bommelheren, maar verlies tegen HOCO. Heren geef mij iets van houvast!

Ik denk dat Website laten maken Uden, ondanks hun geflatteerde zevende plaats in de poule hier een makkelijke middag heeft. Als extra verzekering nemen ze de vijf mooiste en meest hitsige moeders mee deze lijden de verdedigers en keeper af.

Website laten maken Boxmeer - Liberty (0-2)
Uiteraard zal ik u ook weer verblijden met een rijmpje:

Mick de Spits is niet vies van een potje Fortnite,
Hij is zelfs helemaal niet slecht.
Die wil je als Liberty H1 zeker niet kwijt,
Als hij even goed is in hockey als in Fortnite dan wint Liberty hier terecht.

Website laten maken Culemborg - Bommelerwaard (3-1)
Gevecht in de middenmoot. CUL wint met een ontzettend gemak, maar vergeet te scoren. De heren van Bommel weten nog niet precies hoe het spelletje werkt, want net als vorige week beginnen ze te juichen na het laatste fluitsignaal.

Na een prima pot laten de Bommelheren zien waar ze écht goed in zijn. Zij winnen de derde helft glansrijk!

Dames, heren en eventuele andere lezers dank voor uw onverdeelde aandacht. Ik hoop ten zeerste dat u heeft genoten en dan u uitkijkt om volgende week weer een stuk van mij te lezen. Mocht vragen, aan- of opmerkingen hebben hoor ik het graag. U kunt mij bereiken via dit platform.

Met hoogachtende groet,

De B3ffende K1p