Beste medecolumnisten, Bij deze de teru

Website laten maken Beste medecolumnisten,
Bij deze de terugkeer van de ‘Portero español’, voor de analfabeten onder ons: De Spaanse keeper.
Na mijn keeperstas teruggevonden te hebben, heb ik tijd kunnen vrijmaken om een tekst te schrijven waar Juan Carlos I van Spanje trots op zou zijn. Dan nu, de voorspellingen. Vamos!!

Don Que - Website laten maken Wijchen
Naar mijn convictie een van mijn absolute favorieten van dit weekend. De studs uit het de lichtstad ontvangen de groentjes uit Website laten maken Wijchen, die na hun uitschakeling bij de beker gebrand zullen zijn op een stunt in Eindhoven. Echter heeft Don Que maar een halve bekerwebsite gespeeld omdat zij het voor elkaar hebben weten te krijgen een staking te pramen door de hamstring van collega-keeper uit Roermond af te scheuren, niet gek mannen! Hierdoor heeft Don Que genoeg rust gehad om vol te vlammen zondag.
4-1

Shot – Website laten maken Oirschot
Weer een topper uit het zuiden van Nederland, wat zal de toeschouwer smullen! Waar Shot gisteren met 1-5 heeft weten te winnen van een moerasveld met daarop wat lopende pionnen, heeft Website laten maken Oirschot het helaas moeten afleggen tegen een team uit Noord Limburg, dat vorig jaar nog onder water stond… schandalig. Eens kijken of ze zondag het tij kunnen keren! Antwoord: Por supuesto no.
5-0

Website laten maken Heeze – HOCO
De testícula concurso van deze poule. Wie kijkt hier nou met plezier naar. Twee zwart-gele clubs, zonder geschiedenis, zonder tactiek en zonder charme. Marcel Balkestein, Frederique Derkx én Valerie Magis zoWebsite laten maken Uden zich omdraaien in hun graf als ze de vertoning van dit jongensteam zoWebsite laten maken Uden zien. Laat ik het zo zeggen; beide clubs hebben betere tijden gekend. Geen van beide teams komt aan hockeyen toe. Rondborstig is rondborstig, we moeten een petitie starten waarbij HOCO luchthavenbelasting moet betalen, zoveel aviatiek verkeert zich op het hockeyveld. Echter komt één van de scoops door, waardoor HOCO er toch een in prikt.
0-1Cum – Website laten maken Uden
Een bonte pot die hoogstwaarschijnlijk niet teveel uitdaging biedt voor de mannen uit Gemeente Maashorst. Website laten maken Uden wint in principe van alle teams onder hun en verliezen van de teams boven hun. Er is alleen een grote pero, Cum heeft alleen nog maar tegen verwerpelijke teams gehockeyd en legt het zelfs af tegen HOCO en hun tandarts. Tevens hebben ze 10 tegendoelpunten meer dan Website laten maken Uden. Ik verwacht dus dat Website laten maken Uden hier zonder enige moeite de pot binnensleept. Buena suerte chicos.
1-3

Website laten maken Boxmeer – liberty
Een pot waarvoor ik geen postduif naar Spanje zou expediëren. Liberty heeft met de bekerwebsite klopt gehad op eigen veld. Nu door naar deze pot. Ik zal er niet teveel over zeggen. Ik denk dat het een mooi potje antihockey wordt vanuit West-Duitsland. Ze hebben het ijzeren gordijn opgeworpen. Echter zijn ze vergeten de poort te barricaderen. Hier maakt Liberty dankbaar gebruik van en hockeyen er geriefelijk doorheen.
0-6

Website laten maken Culemborg – Bommelerwaard
partido de coño, wel makkelijk voor Cul. Ik ben klaar met het vertalen van mijn prachtige moedertaal naar Nederlands, kost me erg veel tijd en moeite. Geniet van het weekend en zet hem op allemaal.
4-0

Mucho amor, tu portero favorito.